Gündem
Giriş Tarihi : 14-11-2011 10:56

BEDELLİDE TOP BAŞBAKAN'DA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin hazırlanacağını ve açıklamayı Başbakan'ın yapacağını açıkladı.

BEDELLİDE TOP BAŞBAKAN'DA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin hazırlanacağını ve açıklamayı Başbakan'ın yapacağını açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Arınç, Başbakan'ın bakanlardan aldığı bilgiler ışığında bedelliyle ilgili bazı açıklamalar yapabileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından bedelli askerlikle ilgili soruları yanıtladı.

Arınç, konunun toplantıda görüşülmediğini ancak Başbakan ve ilgili bakanlardan aldığı bilgiler ışığında bazı açıklamalar yapabileceğini söyledi.

Bedelli askerlik için beklentileri "köpürtmemek ve yanlış yönlere çekilmemesi" için dikkatli olmak gerektiğini vurgulayan Arınç, kesin bir düzenleme yapılacağını açıkladı.
Haberin devamı ↓reklam

Bedelli askerlik için yapılacak düzenlemenin temel göstergesinin TSK'nın asker ihtiyacı olacağını kaydeden Arınç, Genelkurmay Başkanlığı'nın bu konuda vereceği rapora göre hareket edileceğini belirtti.

Arınç, bunun için bedel olarak ne alınacağı ve yaş sınırı dahil tüm konuları bizzat Başbakan Erdoğan'ın açıklanacağını da vurguladı.

Arınç ayrıca Başbakan bir açıklama yapmadan başka bir bakan ya da görevliye bu konuda soru sorulmamasını da talep etti: "Ne olur bize ya da başkasına sorarak, beklenti içindekilerin hayalleri ile oynamamaya çalışın."

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / DEMET ÇAHA / EGEMEN GAZETESİ / BALKAN HABER AJANSI(BAHA)

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup

AdminAdmin