Spor
Giriş Tarihi : 13-11-2010 02:10

YİĞİDOLARA KASIMPAŞA MAÇINDA ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYORUZ...

Hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak sivasspor, Dorukkayada ki kampta sabah saat 10.00da taktik idmanı çalıştı.

YİĞİDOLARA KASIMPAŞA MAÇINDA ÇİFTE BAYRAM YAŞATMAK İSTİYORUZ...

Hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak sivasspor, Dorukkaya’da ki kampta sabah saat 10.00’da taktik idmanı çalıştı. Çalışmaya sakatlıkları devam eden Hayrettin, Murat Sözgelmez, Ramoviç ve cezalı Ceyhun’un haricinde tüm futbolcular katıldı.

 
Çalışmalar esnasında futbolcuların morallerinin iyi olması dikkatten kaçmazken bu çalışma ortamını hazırlayan başkana ve yönetime de  futbolcular teşekkür ettiler.

 

Çarşamba günkü Anadolu Üsküdar hazırlık maçını izleyen başkan Mecnun Otyakmaz, kamptan ayrılarak İstanbul’a gitti. Sivasspor kafilesi de bugün kamptan ayrılarak İstanbul’a geçecek. Ayrıca Rıza Hoca Perşembe günü futbolcuların tamamını Ankara’ya götürerek onlara 3 saat izin verdi.

 

Televizyonumuza açıklamalarda bulunan Sivasspor asbaşkanı Faruk Taşseten, İstanbul’a geçecek olan futbolcularla Mecnun başkanın bir görüşme yapacağı, İstanbul’daki ter idmanının cumartesi günü saat 11.00’de yapılacağını, Kasımpaşa maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu geçen haftaki maçı unuttuklarını, yiğidolara çifte bayram yaşatmak istediklerini açıklarken son olarakta İstanbul’da ki yiğidoları maça beklediklerini söyledi.

AdminAdmin