Bölgesel
Giriş Tarihi : 01-05-2011 21:51

AKP'DE BÜYÜK GERGİNLİK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 500 senelik geçmişi olmasına rağmen, kendi çılgın projesi gibi gösterdiği 'Kanal İstanbul' projesi ile ilgili olarak, AKP 'li bir milletvekili adayının, seçim propaganda sohbetleri esnasında sarfettiği, 'Hayal, mayal idare edin. Yapılamasa da rüzgarı yeter' şeklinde konuşması, AKP Genel Merkezi'ni karıştırdı.

AKP'DE BÜYÜK GERGİNLİK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 500 senelik geçmişi olmasına rağmen, kendi çılgın projesi gibi gösterdiği 'Kanal İstanbul' projesi ile ilgili olarak, AKP 'li bir milletvekili adayının, seçim propaganda sohbetleri esnasında sarfettiği, 'Hayal, mayal idare edin. Yapılamasa da rüzgarı yeter' şeklinde konuşması, AKP Genel Merkezi'ni karıştırdı.

Edinilen bilgilere göre, Bursa'da sohbet toplantıları düzenleyen bir AKP Milletvekili adayı, bir dernek lokalinde yaptığı konuşmada,  'Ortaya bir proje attık. Kıyamet koptu. Yapılamazmış, ya yapılırsa. Öyle ya hoca da göle öyle yoğurt çaldı. Hayal, mayal idare edin. Yapılamasa da rüzgarı yeter' şeklinde bir konuşma yaptı. Bu sözler, bir saat içinde AKP Genel Merkezi'nden yankı buldu ve Seçim İşleri Başkanlığı ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı makaındaki yetkililer, söz konusu milletvekili adayını telefonla arayıp, sert dille uyardı.

AdminAdmin