Gündem
Giriş Tarihi : 26-02-2026 20:56

Kahramanmaraş'ta deprem

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadığı ve sahada tarama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kahramanmaraş'ta deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, 20:17'de meydana gelen sarsıntı yerin 7 km derinliğinde meydana geldi.

"SAHADA TARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Depremin ardından AFAD tarafından yapılan yeni açıklamada, deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı belirtildi. Saha tarama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

AFAD'ın açıklaması şu şekilde:

"Kahramanmaraş ilimizin Elbistan ilçesinde saat 20.17’de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

AFAD DUYURDU

AFAD'ın paylaştığı veriler şu şekilde:

Büyüklük:4.7 (Mw)

Yer:Elbistan (Kahramanmaraş)

Tarih:2026-02-26

Saat:20:17:08 TSİ

Enlem:38.10667 N

Boylam:37.3125 E

Derinlik:7 km

Ayrıntılar geliyor...

AdminAdmin