Sivas
Giriş Tarihi : 16-04-2024 17:39

İlbeyliler derneğine güçlü aday…

Sivas İlbeyliler Derneği’nin 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulu öncesi, Başkan adayları ve yönetim kurulu üyeleri netleşmeye başladı.

İlbeyliler derneğine güçlü aday…

Dernek Başkanlığı için mevcut Başkan Cemal Vatankulu yeniden aday olmazken 2022 yılında İlbeylilerin önde gelen isimlerinin katıldığı ön seçimi kaybeden Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Recai Gülez ve İş İnsanı, Program yapımcısı, televizyoncu Kemal Doğan’ın dernek başkanlığı için yarışacak.

 

İlbeylilerin önde gelen isimleri, 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul seçiminde destekleyeceği adayı belirlerken, kendisi de İlbeyli olan Sivas Belediye Başkanı Âdem Uzun’un etik açıdan doğru olmayacağı için taraf olmayacağı belirtiliyor.

 

Edinilen bilgilere göre önde gelen birçok İlbeyli, Başkan adayı Recai Gülez’in Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olması dolayısı ile dernek faaliyetlerine yeteri kadar zaman ayıramayacağını dile getiriyor.

 

Bu nedenle birçok İlbeylinin derneğin tabela derneğine dönüşmemesi için diğer Başkan adayı İş İnsanı, Program yapımcısı, televizyoncu Kemal Doğan’a destek verdiği belirtiliyor.

 

Sivas’ta geniş bir nüfus kitlesine sahip olan İlbeyliler Derneği’nin Olağan Kongresi 21 Nisan Pazar günü Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

 

AdminAdmin