Sivas
Giriş Tarihi : 28-03-2024 13:45

Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Serdar İnce, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Yerel Seçim öncesi “Yeni Bir Sivas” diyerek çıktığı yolda, göreve geldiği takdirde sahipsiz sokak hayvanları sorununu ortadan kaldıracağından bahsetti.

Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

Sivas Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Serdar İnce, göreve geldiği takdirde yapacakları ekolojik barınaklar ile başıboş sahipsiz sokak hayvanları problemini ortadan kaldıracağını ve sokakların Sivaslı vatandaşlar için daha güvenli olacağını söyledi.

İnce: “Caddelerimiz yürünebilen alanlar haline gelecek”

Yapmış olduğu açıklamada Serdar İnce, “Değerli Sivaslı hemşerilerim Sivas’ımızın en büyük sorunlarından biri olan sahipsiz sokak hayvanları sorununu çözeceğimizi tahüt ediyoruz. Bildiğiniz üzere 2022 yılında Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında bir köpekten kaçan çoçuğumuzun caddeye atlaması sonucu yaralandığ hadiseyi hepimiz hatırlıyoruz. Yapacağımız ekolojik barınaklarda hayvanlarımızı güvenli şekilde yaşamlarını sürdürecek caddelerimiz bizden sonra kadınlarımız için, çocuklarımız için, gençlerimiz için huzurlu yürünebilen alanlar haline gelecek” dedi.

AdminAdmin