Sivas
Giriş Tarihi : 14-03-2024 15:46

Serdar İnce Projelerini Anlattı

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Serdar İnce , esnaf teşkilatının konuğu oldu. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen ve siyasi partilerin Belediye Başkan adaylarının katıldığı buluşma Deva Partisi ile başladı.

Serdar İnce Projelerini Anlattı

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen toplantıya Deva Partisi İl Başkanı Murat Tamer Çevik, Belediye Başkan Adayı Serdar İnce, Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, “Yerel Kalkınmada Belediyelerin ve Esnafın Rolü “ konulu esnaf buluşmasını organize ettiklerini ve ilk buluşmanın da Deva Partisi ile yapıldığını söyledi.

Yerel kalkınmada Belediyeler kadar esnafın da rolünün çok önemli olduğunu vurgulayan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, “ Esnaf teşkilatı olarak Sivas’ın hizmetine talip olan Belediye başkan adaylarımız ile bir araya geliyoruz. Esnaf teşkilatı olarak Belediye başkan adaylarımızın projelerini yakından görmek ve tanımak amacıyla bu organizeyi gerçekleştirdik. Tüm siyasi partilerimizin adayları ile buluşup karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimde tüm partilerimizin Belediye Başkan adaylarına başarılar diliyorum” dedi.

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Serdar İnce ise , slayt eşliğinde hazırlamış olduğu projeleri ve çalışmalarını anlattıktan sonra oda başkanlarının ve yöneticilerin sorularını cevaplandırdı.

Başlıca dikkat çeken projeleri şunlar idi: 
-Arsa bizden bahçeli ev sizden
-Dedebalı kentsel dönüşüm
-Demirağ uydu kent
-Kadı burhanettin meydan projesi
-Halil rıfat paşa meydan projesi
-Yaşlılar için demans ve alzheimer merkezi
-Mahallerimize Anaokulu ve kreş
-Okullarımıza su arıtma cihazı ile ücretsiz su
-Yenişehir üniversite nostalji tranvayı
-Kardeşler ormanı seyir terası üniversite teleferik projesi
-Kale evleri yap işlet devret modeli ile yapılması
-Engelli yaşam merkezi
-Üniversite içi bisikler ve scooter durakları
-E spor merkezi

AdminAdmin