Sivas
Giriş Tarihi : 24-02-2024 17:50

Reha Kars: Üreten Bir Sivas İçin Hep Beraber

1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) işveren ve emekçilerle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, şehri vatandaşlarla hep birlikte yönetmek istediklerini vurguladı.

Reha Kars: Üreten Bir Sivas İçin Hep Beraber

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, istihdam noktasında Sivas’ın önemli noktalarından biri olan 1. OSB’deki işveren ve emekçilerle bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Hakan Uygun, MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Sivas Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan, Kadın Kolları Başkanı Rabia Karadağ ve partililer ile OSB’de çalmadık kapı bırakmayan Kars, üreten Sivas için hep beraber çalışacaklarını söyledi.

Fabrikalarda çalışan vatandaşlarla muhabbet eden Kars, OSB ve Sivas için yapacakları projelerden bahsederek, “Bu şehirde tertemiz bir sayfa açıp, bir şeyleri yazacaksak buna sizlerin de dahil olması gerektiğine inanan birisiyim. Yani hep beraber şehri yönetelim istiyorum. Akıl, mantık ve vicdan terazinizde bir kere de bizleri tartmanızı ondan sonra karar vermenizi istiyorum. Sivas için canla başla çalışacağız. Gece gündüz demeden şehrin sorunları için mücadele edeceğiz. Yerelde istihdamın ne denli önemli olduğunun farkındayız. Üreten bir Sivas için hep beraber çalışacağız. Organize Sanayi Bölgemizde istihdamın önünü açan, şehir ekonomisine ciddi oranda katkı sağlayan tüm iş insanlarımıza ve çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin