Sivas
Giriş Tarihi : 08-02-2024 12:03   Güncelleme : 08-02-2024 12:08

SİVAS’IN TAMAMI CAZİBE MERKEZİ OLMALI

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, seçim çalışmaları kapsamında Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesindeki işletmeleri gezen Dr. Uzun, Sivas’ın tamamının teşvik kapsamına alınması gerektiğini söyledi.

SİVAS’IN TAMAMI CAZİBE MERKEZİ OLMALI

31 yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun, Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmeleri ziyaret etti.

Sivas’ın yüksek bir sanayi potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Dr. Uzun, Sivas’ın tamamının cazibe merkezi olması gerektiğini ve teşvik kapsamına alınmasının elzem olduğunu dile getirdi.

Dr. Uzun, “Sivas’a yapılan Demirağ Organize Sanayi Bölgesi Sivas için büyük bir önem teşkil ediyor. Ama Sivas için yetmez. Sivas’ın tamamı teşvik kapsamına alınmalı ve cazibe merkezi olmalı. Burada 1. Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerimizin bir mağduriyeti söz konusu. Tüm işletmelerimize kucak açılmalı ve hepsi için aynı destek planlamaları yapılmalı” diye konuştu.

Sivas’ın tamamının teşvik kapsamına alınmasının Sivas’ta son yıllarda yaşanan göçü tersine çevireceğini dile getiren Dr. Uzun, “Sivas’ın tamamı cazibe merkezi olur ve tamamına teşvik verilirse insanlarımız Sivas’ı terk etmeyecek. Aksine yeni yatırımlar yeni iş alanları nedeniyle hem Sivaslı vatandaşlar Sivas’a tekrar dönecek hem de farklı şehirlerden vatandaşlarımız Sivas’a gelecektir. Sivas Belediye Başkanı seçilmemiz halinde bu konuda gayret göstereceğiz. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Konuyla ilgili kamuoyu oluşturacağız. Bürokratik görüşmeler yapacağız, STK’larla bir araya geleceğiz. Bu konunun tüm paydaşlarını bir çatı altında toplayarak birlik be beraberlik içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin