Sivas
Giriş Tarihi : 03-01-2024 22:24

Milli Eğitim Bakanı Sivas’a geliyor…

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN 5 Ocak Cuma günü Sivas’a geliyor. Sivas’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak olan Bakan Yusuf TEKİN, Cumartesi günü ise Sivas’ta Öğretmenler Odası Buluşmaları programı kapsamında Sivas’ta öğretmenlerle buluşacak ve öğretmenlerin sorunlarını taleplerini dinleyecek.

Milli Eğitim Bakanı Sivas’a geliyor…

Bakan Tekin’in Sivas ziyaret programı da netleşmeye başladı. Hızlı tren ile Sivas’a gelecek olan Tekin, Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesini ziyaret edecek. Sivas’ta eğitimcilerle bir araya gelecek olan Tekin, İl Eğitim Değerlendirme toplantısına katılacak. Bakan Tekin, Cuma Günü Cuma namazını da Sivas Ulu Camii’de kılarak burada Sivaslılarla bir araya gelecek.

Bakan Tekin Sivas’ta okul ziyaretlerinde de bulunacak. Sivas’ta Başarılarıyla ve verdiği Eğitim İle Göz dolduran İmam Hatip Okulu Olarak Eğitim Veren Sivas Zeki Hayran İmam Hatip Ortaokulu Bakan Yusuf TEKİN’İ misafir edecek. Bu okul daha önce de bir çok kez Milli Eğitim Bakanları tarafından misafir edilmişti.

Bakan Tekin Ayrıca Hayırsever Lütfü Abay İlkokulu’nu da ziyaret ederek burada öğretmen ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen “Tomurcuk Tv” projesi hakkında da bilgiler alacak.

Bakan Tekin, Ayrıca 2024 yılının ilk Öğretmenler odası toplantısını da Sivas’ta gerçekleştirecek.

Bakan Tekin, Sivas’ta eğitimde yaşanan gelişmeleri, sorunları ve sıkıntıları görüşmek üzere Tüm öğretmenleri ve idarecileri toplantıya davet etti.Bakan Tekin öğretmenlerle, 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da, Behrampaşa Hanı’nda buluşacak.

AdminAdmin