Sivas
Giriş Tarihi : 24-12-2023 02:06   Güncelleme : 24-12-2023 02:14

Başkan Adayı Ceylan: “Artık Değişim Zamanı”

21. Dönem Sivas Milletvekilliği görevi yapan İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Adayı Ceylan: “Artık Değişim Zamanı”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından andımızın okunmasıyla 21. Dönem Sivas Milletvekili, İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan kürsüde açıklamalarda bulundu.

Sivas Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Sivas’ı büyükşehir yapmak için çalışacağını dile getiren Mehmet Ceylan; “Su fiyatları, ekmek fiyatlarını ve taşıma ücretlerini yüzde 50 aşağıya indireceğiz.” dedi

80 Bin Kişiye İstihdam Sağlayacağım

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sivas’ta da işsizlik sorunu olduğunu söyleyen Ceylan; “Belediye Başkanı olduğumda Sivas’ta 80 bin kişiye istihdam sağlayacağım. Bunların hiç biri zor değil tüm projelerimiz hazır. 80 bin kişiyi istihdam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Hizmetlerimiz Halk İçin

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerini kazanmaları halinde Sivas için yapacakları çalışmalardan bahseden Mehmet Ceylan; “66 mahallede şikayet kutusu koyacağız,

Kadınlarımızı en ön plana çıkaracağız,

Gençlerimize gençlik merkezi kuracağız,

İşçilerin maaşını asgari ücretten 30 daha fazla vereceğiz,

66 mahalleye kepenek suyu çeşmesi yapacağız,

Trafik için ilk etapta 500 bin kişiye göre planlama yapacağız daha sonra bunu artıracağız.” ifadelerini kullandı.

Artık Değişim Zamanı

Artık bizide bir deneyin diyerek halka seslenen Mehmet Ceylan; “Sivas’ın önde gelen siyasetçilerinden benimde sevdiğim İsmet Yılmaz her görevi yaptı. Bakanlık yaptı, milletvekilliği yaptı birçok kademede görev aldı. Yeter artık. Artık değişim zamanı, bizide bir deneyin, farklı birilerini görün.” diye konuştu.

AdminAdmin