Sivas
Giriş Tarihi : 03-12-2023 16:35

Güler, Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı…

Sivas Valiliği himayelerinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle program düzenlendi.

Güler, Sivas’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı…

Programa Ak Parti Grup Başkanı Av.Abdullah Güler, Ak Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Ak Parti İl Başkanı Av.Yusuf Tanrıverdi, Vali Dr. Yılmaz Şimşek ve il protokolü, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı.

Masaları tek tek dolaşarak katılımcılarla yakından ilgilenen Şimşek Çifti, özel gereksinimli bireylerin 3 Aralık Engelliler Gününü kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından katılımcılara hitap eden Vali Şimşek,

“Engelleri kaldırmak hususunda geçmişten bugüne büyük mesafe aldık. Fakat daha gidecek çok yolumuz var. Bu yolda birlikte ilerleyeceğiz. Engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle aşacağız. Bizlere düşen engelli vatandaşlarımızın karşılaşabileceği sorunları öngörüp, empati kurup çözüm yolları üretmektir. Sivas için nihai hedefimiz Engelsiz Bir Şehir hedefidir.” dedi.

Ak Parti Grup Başkanı Av.Abdullah Güler konuşmasında; “Sevgi her engeli aşar. Anlayışıyla engelli kardeşlerimizle birlikte sevgi ve dayanışma içinde her zorluğun üstesinden gelmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin