Spor
Giriş Tarihi : 27-11-2023 23:00

Sivas'ta 6 gol var kazanan yok

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. İki takım zorlu mücadelede 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı.

Sivas'ta 6 gol var kazanan yok

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma 3-3 sona erdi. 

Sivas BG Grup 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetti. 

Sivasspor'un gollerini Saiz (4. dakika), Manaj (20 ve 67.dakika) kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise Pepe (39. dakika), Onuachu (45+1. dakika) ve Trezeguet'den (76. dakika) geldi. 

Trabzonspor, karşılaşmada Sivasspor karşısında iki kez geriye düştü.

4'üncü dakikada orta sahadan gelişen Sivasspor atağında topu kazandıktan sonra rakip kaleye doğru ilerleyen Saiz'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta top kaleci Muhammet Taha Tepe'nin solundan ağlarla buluştu: 1-0. 

20'nci dakikada sol kanatta topla buluşan Uğur Çiftçi'nin sol ayağı ile ortasına Manaj'ın yaptığı kafa vuruşunu kaleci Muhammet Taha çıkardı. Muhammet Taha'dan dönen topu takip eden Manaj bir kez daha kafayla denedi ve top ağlara gitti: 2-0.

39'uncu dakikada Visca'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Pepe, sol ayağı ile çektiği şutta top uzak köşeden ağlarla buluştu: 2-1.

45+1'inci dakikada Trezeguet'in sağ kanattan içeriye doğru yerden gönderdiği topa dokunan Onuachu topu ağlara gönderdi: 2-2.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 berabere sonuçlandı.

67'nci dakikada Trabzonspor yarı alanında topla buluşan Manaj hızla topu taşıdıktan sonra ceza sahası yayı sağ çaprazından sert vurdu ve top yakın köşeden ağlara gitti: 3-2.

76'ncı dakikada Enis Destan ceza sahası içi sol çaprazdan topu içeriye çevirdi. Penaltı noktası yakınında bulunan Trezeguet sağ ayağı ile vuruş yaptı ve top kaleci Ali Şaşal'ın solundan ağlara gitti. Pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı ve gol geçerli sayılmadı. Ancak daha sonra yapılan VAR incelemesi sonucu gol yeniden geçerlilik kazandı: 3-3.

Karşılaşmanın 3-3 berabere sonuçlandı.

AdminAdmin