Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-11-2023 18:23   Güncelleme : 05-11-2023 18:45

TGF Heyetinden Cumhuriyet Üniversitesine ziyaret…

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 5. Anadolu Buluşmaları programı dolayısıyla Sivas’a gelen TGF heyeti protokol ziyaretleri kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesini ziyaret etti.

TGF Heyetinden Cumhuriyet Üniversitesine ziyaret…

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, “Şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli bir program, kutluyorum. Üniversitemiz Cumhuriyet adını taşıyan Türkiye’deki tek üniversite ve 50.yılı. 53 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Üniversitemizin ve şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Sivas Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hakan Sezerer ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.


TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca da, “4 yıl önce Sivas kongresinin 100’üncü yılında 100’ün üzerinde gazeteciyle Sivas’taydık, bugün de Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünde yine 100 civarında gazeteciyle Sivas’ta olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Rektör Prof.Dr. Alim Yıldız ziyereti sonrası Üniversite Sosyal tesislerdeki yemek sırasında 30 dakikada içerisinde hazırladığımız teaserin Türk Dünyası Belgesel Film gösterimi öncesi ışık hızıyla gösterime girmesi  büyük alkış aldı ve beğeni topladı.

İŞTE HAYRET UYANDIRAN VE BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN O TEASER: 

 

TÜRK DÜNYASI BELGESEL FİLM GÖSTERİMİ

Program kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde Türk Dünyası Belgesel Film Gösterimi de gerçekleştirildi. Bu programa Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Anadolu Buluşması programına gelen gazeteciler katıldı.

AdminAdmin