Spor
Giriş Tarihi : 21-04-2023 00:11

Trabzonspor Sivas deplasmanında kayıp

Süper Lig'de Sivasspor'a konuk olan son şampiyon Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği maçı 4-1 kaybetti.

Trabzonspor Sivas deplasmanında kayıp

Süper Lig’in 30. haftasında yeni hocası Nenad Bjelica ile ilk maçına çıkan Trabzonspor, Sivasspor’a deplasmanda 4-1 mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor deplasmanda yine kaybetti.

Hafta içi şehre gelen ve ayağının tozuyla Sivasspor deplasmanına gidip kulübedeki yerini alan Bjelica ilk maçında puan alamadı.

MARKOVIC İLE ÖNE GEÇTİ

Ligde kritik eşikte bulunan Sivasspor, mutlak kazanması gereken maçta 11. dakikada geriye düştü. Lazar Markovic’in golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor üstünlüğünü koruyamadı.

KIRMIZI KART ÇIKTI

22. dakikada Larsen ceza sahası içinde rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. Saiz’in penaltı golü ile eşitliği yakalayan Sivasspor 10 dakika sonra öne geçti.

Gradel’in arka direğe yaptığı ortada Erdoğan Yeşilyurt’un içeriye çevirmek istediği top kaleye yöneldi ve ağlarla buluştu. Yiğidolar bu golle maçta 2-1 öne geçti.

SAIZ YİNE SAHNEDE

10 kişi kalan Karadeniz ekibi ikinci yarıda da varlık gösteremedi. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Sivasspor 58’de Samu Saiz ile bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkardı.

90+3’te sahneye çıkan Caicedo, Sivasspor’un 4. golünü atarak maça noktayı koydu: 4-1.

Trabzonspor bu mağlubiyetle yine bir deplasman maçından eli boş ayrıldı.

En son 1 Ekim’de Yukatel Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 8 dış saha maçında 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 200 günlük sürede galibiyet elde edemedi.

AdminAdmin