Sivas
Giriş Tarihi : 16-04-2023 19:05   Güncelleme : 16-04-2023 19:08

NEYSE Kİ KİBİRLİ BİRİ DEĞİL!

Chp Milletvekili Ulaş Karasu, Divriği’de bir partiliyle tartışmış ve “provokatör” diyerek salondan kovmuştu. O söylemin görüntüleri geldi. İzleyince sizde şaşıracaksınız.

NEYSE Kİ KİBİRLİ BİRİ DEĞİL!

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu yeniden aday gösterilmesinden sonra ilçelerde seçmenleri ziyaret etmeye başlamıştı. Divriği ziyareti ise tam anlamıyla hezimetti çünkü kendisini eleştiren bir partiliyi “provokatör” diyerek salondan kovduğu iddia edilmişti. Haberi yayınlamamızdan sonra birçok kişi SivasKulis’e ulaşarak olayın doğruluğunu teyit etti. Olayla ilgili gelen görüntüler ise Ulaş Karasu’nun partiliyi kovmadığını aksine kovmaktan beter ettiğini ortaya çıkardı.

Son dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’ne artık açıktan destek veren Hdp ve “Chp İktidar olmalı, yoksa biz biteriz” diyen Terör Örgütü Pkk’nın söylemleri, sahada en çok Ulaş Karasu’yu zora soktu. Bu eleştirilere cevap veremeyen ve tepki oylarının başka partilere gittiğini görünce vekil seçilme ihtimali çok daha azalan Ulaş Karasu’nun, kendi partilisini bile hem salondan hem de “partiden istifa edersin” diyerek “şutlama”sının nedeni olarak bozulan psikolojisi gösteriliyor.

Chp Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve Chp iktidara gelmeden kendisini eleştiren partilisine böyle davranıyorsa, iktidar olduklarında neler yapacaklarını insan merak etmiyor değil. Bilindiği üzere Ulaş Karasu kendisinin World Türk Tv’de eleştirilmesine de tepki göstermiş ve kanalı arayarak “Beni neden eleştiriyorsunuz. Böyle devam ederseniz size reklam verdirmem ve partimin sizinle çalışmasına engel olurum” diyerek yetkilileri kendince tehdit etmişti.

Sivas’ta yayın yapan bir haber portalı olarak Chp Milletvekili Ulaş Karasu’yu daha itidalli olmaya davet ediyoruz. Lütfen  aşağıdaki linki tıklayarak kendinizi izleyin ve daha sakin olmaya çalışın.

Kaynak: www.sivaskulis.com

AdminAdmin