Gündem
Giriş Tarihi : 15-04-2023 12:44

İnternet çıldırdı.. Benzerlik olay oldu!

2 yaşındaki köpek Bayley, Snoopy'ye olan benzerliği keşfedilince bir anda ünlü oldu.

İnternet çıldırdı.. Benzerlik olay oldu!

Sosyal medya platformu Instagram'da mini sheepadoodle cinsi Bayley isimli bir köpek, Peanuts çizgi seri ve romanlarının karakterlerinden Snoopy'ye benzerliği nedeniyle viral oldu.

Gelecek ay 2 yaşına girecek olan Bayley'nin tıpkı Snoopy gibi beyaz bir suratı, siyah sarkık kulakları ve yuvarlak çıkık bir burnu bulunuyor.

Snoopy'ye esrarengiz benzerliğinin yanı sıra, Bayley sadece normal bir yavru. Oyuncaklarla oynamayı, ailesiyle tatilleri kutlamayı ve ara sıra köpek yavrusu yemeyi seviyor. O sadece iri, tüylü bir aşk böceği ve belki de Snoopy'den biraz daha az yaramaz.

Köpek aynı zamanda şaşırtıcı derecede fotojenik, evcil hayvan merkezli sosyal medya sayfasında mükemmel fotoğraflar ve videolar için sakince poz veriyor.

kopek.jpg

Öte yandan, Peanuts çetesinin Snoopy'sinin bir Beagle olduğu bilinse de, Bayley bir mini sheepadoodle; yani ebeveynlerinden biri mini poodle, biri de İngiliz Çoban Köpeği.

Dünyanın en ünlü çizgi köpeklerinden olan Snoopy, Charles M. Schulz tarafından yaratılmıştı. Snoopy, Peanuts çizgi romanlarından sonra televizyona da taşınmıştı.

AdminAdmin