Politika
Giriş Tarihi : 07-04-2023 22:14

Mustafa Destici, BBP'nin 'liste' kararını açıkladı

Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray'da Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi. Görüşmede 'ortak liste' konusu ele alındı. Destici, BBP'nin ayrı liste ile seçime gireceğini açıkladı.

Mustafa Destici, BBP'nin 'liste' kararını açıkladı

Türkiye, 14 Mayıs'taki seçimlere doğru giderken partilerin liste çalışmaları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray'da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi kabul etti. Görüşmede 'ortak liste' konusu masaya yatırıldı.

Destici partisinin kararını açıkladı

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Destici, "Hepimiz ayrı listelerimizle seçime gidiyoruz. Büyük Birlik Partisi seçime hazır. Fatih Erbakan ile de görüşeceğiz" dedi.

'Kazançlı yol' demişti

Daha önce yaptığı açıklamada, ittifakta ortak vekil listesi konusunda anlaşma olmadığını söyleyen BBP lideri Destici, "Daha önce kazançlı yolun ortak liste olduğunu söyledim. Bu sadece benim söylememle olacak bir şey değil" demişti.

Destici, gazetecilerin "Seçimlere kendi logonuz ve listeniz ile mi katılmayı planlıyorsunuz?" sorusu üzerine, "Biz yine aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Ben daha önce de ifade ettim. Bu sistemde, ittifaklar açısından milletvekilliği çıkarma noktasında faydalı olacak, kazançlı olacak yolun ortak liste olduğunu ifade ettim" yanıtını vermişti.

AdminAdmin