Sivas
Giriş Tarihi : 06-04-2023 12:34

Öztürk: “CHP iktidarında kazanan sadece Türkiye değil, Sivas olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Haydar Öztürk yaklaşan seçimlerle ilgili konuştu. Öztürk "Bu seçimde kazanan Sivas ve Cumhuriyet Halk Partisi olacak" dedi.

Öztürk: “CHP iktidarında kazanan sadece Türkiye değil, Sivas olacak”

Geçtiğimiz ay İl Başkanı olarak göreve başlayan Haydar Öztürk, göreve geldikten sonra ilçeleri gezerek Chp örgüt yapılanmasının seçime hazır hale getirilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi. Chp Genel Merkezi ile sürekli irtibat halinde olan Öztürk'ün hedefinde seçimlerde vekil sayısını artırmak. Her seçim mutlaka meclise Sivas'tan bir Chp'li vekil gittiğini anımsatan Haydar Öztürk "Bu seçimde amacımız sadece 1 tane Milletvekilini Ankara'ya göndermek değil. Biliyorsunuz ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak hedefimiz hem Cumhurbaşkanlığı yarışını hem de Meclis yarışını kazanmak. Bunun içinde mevcut oylarımızı ve vekil sayımızı artırmamız gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden beri de tüm çalışmalarımız her iki hedeften de galip çıkmak adına. " dedi.

"Yaptığımız bütün saha çalışmalarında Sivas'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne çok ilgi olduğunu görmek bizleri umutlandırıyor. Kararlıyız bu seçimde Milletvekili sayımızı artıracağız. Ve göreceksiniz Chp iktidarında kazanan sadece Türkiye değil, Sivas olacak" şeklinde ifadelerde bulundu.

AdminAdmin