Politika
Giriş Tarihi : 07-03-2023 00:21

Yavaş ve İmamoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu' paylaşımı: Mutlulukla yürüyoruz

Millet İttifakı'nın "cumhurbaşkanı yardımcıları" olacakları duyurulan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek paylaşımlar yaptı.

Yavaş ve İmamoğlu'ndan 'Kılıçdaroğlu' paylaşımı: Mutlulukla yürüyoruz

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti Genel Merkezi önünde yaptığı konuşmadan önce "cumhurbaşkanı yardımcısı" olarak anons edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından birbirlerini etiketleyerek açıklamalarda bulundu. 

Mansur Yavaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz. @ekrem_imamoglu"

Ekrem İmamoğlu da şunları yazdı:

"İnanıyoruz ki Genel Başkanımız @kilicdarogluk öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız. @mansuryavas06" 

AKŞENER'E TEŞEKKÜR

İmamoğlu ve Yavaş'tan ilerleyen saatlerde de Meral Akşener'e ortak teşekkür mesajları geldi: "Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. @meral_aksener'e teşekkürü borç biliriz." 

AdminAdmin