Sivas
Giriş Tarihi : 18-02-2023 22:53

Sivas Demokrat Düşünce Platformu kuruldu...

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için Sivas Demokrat Düşünce Platformu oluşturuldu.

Sivas Demokrat Düşünce Platformu kuruldu...

Çeşitli siyasi partilerin ve demokratik kitle örgütlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Sivas Demokrat Düşünce Platformu ilimizin tüm sorunlarını tespit ederek çözüm ve çözüm yolarını ortaya koyacak.

Seçimlerden sonra Sivas için hazırlanan yol haritası ile ilimizin ihtiyacı olan birlikte hareket etmesini sağlayacak.

Sivas Demokrat Düşünce Platformuna ilimizdeki bir çok parti temsilcisi atanarak istişarelerde bulunacak. Platformda şu isimler; Numan Akay, Erdoğan Arpaç, Burhanettin Toraman, İbrahim Meriç, Hilal Bilge Buyruk, Sultan Koçak, Erdoğan Bıyıklıoğlu, Erol Koçarslan, Rüşhan Ada, Semih Duman, Sıdıka Üstünbaş ve Osman Nuri Kesici yer alıyor.

Platform Sözcüsü Numan Akay “Sivas Demokrat Düşünce Platformu bileşenleri  kısa zamanda şehrimizin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olacaktır. Ülkemizde ve dünyada meydana gelen siyasi ve sosyal olaylara platform olarak gerekli tepkileri vermek en büyük görevimizdir. Gayemiz ezilen milletinizin yanında yer almak, haksızlığa, hukuksuzluğa, zulme karşı durmaktır. Platform olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrin vicdanı olmak için gayret göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz. Sivas’ın kaybettiği konumu yeniden alması için bir araya geldik. Sivas’ı ileri götürmek için çalışacağız.” dedi.

AdminAdmin