Sivas
Giriş Tarihi : 06-01-2023 00:19   Güncelleme : 06-01-2023 00:28

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Heyeti Sivas'ta

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bayrak teşkilat programları kapsamında Sivas’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Heyeti Sivas'ta

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim, Denetim Kurulu ve üyeleriyle biraraya gelen Karaca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Karaca, federasyon olarak ellerinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Gazetecilere verilen "Hizmet Pasaportu" Gri pasaport yerine yeşil pasaport verilmesi yönünde girişimlerde bulunduklarını belirten Karaca, "birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz takdirde bütün sorunlara çözüm buluruz" dedi. 

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer de, Sivas Gazeteciler Cemiyeti olarak Türkiye'nin en gözde Cemiyeti olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak ilimize gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ve Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bayrak ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür etti.

AdminAdmin