Sivas
Giriş Tarihi : 19-12-2022 06:49

Erol Bozkuş, İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Sivas Gürünlü Endüstri Mühendisi İş insanı Erol Bozkuş, bilgi, birikim ve tecrübelerini memleketi Sivas için yapacağı çalışmalara harcayacağını ifade ederek,  İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

Erol Bozkuş, İYİ Parti Sivas Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Bozkuş, “Sivas halkının ve bölge ilçelerimizin takdiri ile hizmet konusunda en iyisini ben yapacağımı iddia ediyorum. Eğer ben meclise girersem sıradan bir milletvekili olmayacağım. Takdiri ve ehliyeti verecek olan Sivas halkıdır.” dedi.

Doğa tutkunu ve enerjik bir yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Endüstri Mühendisi İş insanı Erol Bozkuş, geçmişten bugüne yaptığı çalışmalar ile her kesim tarafından insanların gönüllere girmeyi başarmıştır. Hayırseverliğinin yanı sıra insanlara dokunmayı seven ve her fırsatta insanlar ile bir arada vakit geçirmekten keyif alan bir yapısıyla halkın gerçek sorunları bilen yanıyla milletvekilliği aday adaylığı için yola çıkan Endüstri Mühendisi İş insanı Erol Bozkuş, hizmet için Sivas halkından destek istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Üniversite yıllarında ders aldığını kendisinin hocası olduğunu, ondan dolayı kendisiyle çok yakın bir dostluklarının olduğunu ve hatta abla anne diyebileceğim kişilikte bir insan olduğunu ve her zaman kendisine bir evladı gibi davrandığını ifade etti.

“MECLİSE GİRERSEM SIRADAN BİR MİLLETVEKİLİ OLMAYACAĞIM”

Bozkuş, “İnsanların sorunlarına dokumasını biliyorum. Her kimin sorunu olursa elimizden geldiğince çözmeye ve yardım olmaya çalışıyorum. Sivas halkının ve bölge ilçelerimizin takdiri ile en iyisini ben yapacağımı iddia ediyorum. Ve eğer ben meclise girersem sıradan bir milletvekili olmayacağım. Takdiri ve ehliyeti verecek olan Sivas halkıdır. Onlara hizmet etmekte bizim boynumuzun borcudur. Ben eğitim hayatımı tamamladıktan sonra 33 yıldır bütün bilgi ve birikimimi yaşadığım coğrafyaya hizmet etmek için çalıştım. Yani ben gidip te başka illerde yaşayıp gelip seçim dönemi gönderip te buna oy verin sonrasında Ankara’ya veya İstanbul’a giden milletvekillerinden olmayacağım. Ben her zaman söylerim 33 yıldır memleketimin insanının acı tatlı günlerinde yanlarında olmuşumdur. Bölgenin sorunlarına çok hâkimim. Ve bizden sonra yetişen gençlerde örnek olarak onların ilerleyen zamanda önlerini açarak yerimizi onlara bırakacağız.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin