Sivas
Giriş Tarihi : 17-12-2022 17:59   Güncelleme : 18-12-2022 17:01

CHP’li Coşkun Milletvekili Aday Adayı olduğunu resmen açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun; "İlimize, Ülkemize ve Partimize Tbmm'de Hizmet etmek istediğim İçin Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Aday Adaylığımı Kamuoyunun Huzurunda açıklıyorum" dedi.

CHP’li Coşkun Milletvekili Aday Adayı olduğunu resmen açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun yaptığı basın açıklamasında; Bilindiği Üzere Partimizin Yaklaşan Genel Seçimler Öncesi Yayınladığı Genelgeye Göre, Milletvekili Aday Adayı Olmak İsteyen İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin, 26 Aralık 2022'e Kadar Görevlerinden İstifa Etmeleri Gerekiyor.

Değerli Dostlar, 2002’den Bu Yana Türkiye’nin Aldığı Hasarları Onaracak, Ülkemizi Yeniden Ayağa Kaldırıp, Çağdaşlık Yolunda Atağa Geçirecek Tek Güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

 

Kuvayı Milliye’nin Devamı Olan, Cumhuriyeti Kuran, Türkiye’ye Demokrasiyi Getiren, Her Daim ‘Önce Türkiye’ Anlayışıyla, Parti Çıkarlarını Değil Ülke Çıkarlarını Gözeten ve En Sıkıntılı Dönemlerde Sorumluluk Alarak Ülkemizin Önünü Açan Cumhuriyet Halk Partisi Ve Kadrolarıdır.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na Verilen Siyasi Yasak Ve Hapis Cezası Hukuka Uygun Değildir Bu Karar Hukuka Aykırı Alınmış Bir Karardır. Halkımız Bu Yanlışın Hesabını, En Kısa Sürede Önüne Gelen Sandıkta Soracaktır. Bizler, Ülkemizi Bu Zihniyetten Kurtaracağız.

 

Halkımızı Yoksulluğa İtenlerden, Halkın İradesini Yok Sayanlardan Ve Halkımızın Sesini Kısmaya Çalışanlardan Hesap Soracağız. Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.

 

Her Zaman Doğruların Yanında, Yalanların, Yanlışların Karşısında Olmaya Devam Edeceğiz. Halkımız Asla Bu Güvensiz, Adaletsiz, Hukuksuz Ortamda Yalnız Yürümeyecektir.

 

Bugün Birlikte Yol Yürümükten Onur Duyduğum Milletvekilimiz Olan Sevgili Kardeşim Ulaş Karasu İle Birlikte Uzun Süredir İl Yönetiminde İl Yönetim Kurulu Üyesi, İl Sekreteri, İl Başkan Vekili Ve Üye Bile Olmanın Onur Olduğu Cumhuriyet Halk Partisinde 3 Defa Sivas İl Başkanlığı Görevine Layık Görüldüm. Bu da Benim

 

İçin Ayrı Bir Şeref ve Gururdur.

 

Bugüne Kadar Hep Örgüt Terbiyesi Ve Ekip Anlayışı İle Siyaset Yaptım.

 

Bu Süreçte Tabiiki Hatalarim Eksiklerim Kırgınlıklarimiz Olmuştur ki Bu Kırgınlıklar Hiçbir Zaman Şahsi Menfaatler Değil Partimizin Menfaat Ve Çıkarları İçin Olmuştur. Bundan Dolayı Sahsim Adına Kırgınlık Yaşadığım Yol Arkadaşlarımdan Özür Diliyorum.

 

Bu Süreçte Birlikte Görev Yaptığım İl Başkanlarıma, İl Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma, Il Disiplin Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanlarım Ve Yöneticilerine, Belde Baskanlarım Ve Yöneticilerine, Ilçe Başkanlarım Ve Yöneticilerine, Başta Anısı Önünde Saygıyla Eğildiğim Merhum Murat Açıl Olmak Üzere, Belediye Başkanlarıma, Belediye Meclisi, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Örgüt Çalışanı Kardeşlerime, Tüm Partili Dostlarıma Teşekkür Ediyorum.

 

Değerli Dostlar, Genel Merkezimiz Tarafından Yayınlanan Genelgeye Uygun Olarak Bundan Sonra İlimize, Ülkemize Ve Partimize Tbmm'de Hizmet Etmek İstediğim İçin Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Miletvekili Aday Adaylığımı Sizlerin Huzurunda Açıklıyorum. Sivas İl Başkanlığı Görevimden İstifa Ettiğime Dair İstifa Dilekçemi de Haftaiçerisinde Hem İl Başkanlığına Hem de Genel Merkezimize Sunacağımı Tüm Kamuoyunun Bilgisine Sunarım.

Partimizin Bundan Sonra Bana Vereceği Her Türlü Görevi de Başarıyla Yerine Getirmek İçin Partimizin Her Kademesinde Çalışmaya Devam Edeceğim

 

Milletvekili Aday Adaylığı Kararımla İl Başkanı Olarak Aranızdan Ayrılsam Da Büyük Ailem Olarak Gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bir Ferdi Olarak, Hep Sizin Yanınızda, Aranızda Olacağım. Mücadelemiz Bitmedi. Türkiye’yi Çağdaş, Demokratik,Hak, Hukuk Adalet İle Yönetilen, Laik Bir Hukuk Devleti, Sokaklarında Çocukların Mutluluk Çığlıkları Attığı, Yaşanabilir Bir Ülke Haline Getirene Dek Bu Mücadeleyi Milletvekilimiz, Örgütlerimiz Ve Siz Değerli Yol Arkadaşlarımız İle Birlikte Sürdüreceğiz.

 

Gün, Farklılıklarımızı Ayrışma Nedeni Olarak Değil, Bir Zenginlik Olarak Görmemiz Gereken Gündür.

 

Gün, Kişisel Zaaflarımızı Parti Dışında Tutarak Partimize Yaraşır Bir Disiplin İçerisinde, Ülkemizi Karanlık Amaçlarına Alet Etmek İsteyenlerle Mücadele Günüdür.

Gün, Dostluk, Barış, Sevgi Ve Dayanışma Günüdür.

 

Gün; Partimizi İktidara Taşıyacak Yolda El Ele, Omuz Omuza Birlik Olma; Birliğimizi, Dayanışmamızı Güçlendirme Günüdür.

Gün, Hep Birlikte Bir İktidar Yürüyüşü Başlatma Günüdür.

 

Sevgili Dostlarım Hep Beraber Güçlü Olduk, Önümüzdeki Süreçte Bu Birlik Beraberlik Çerisinde Daha Da Güçlü Olacağız Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.

 

Yolumuz Uzun, Heyecanımız Yüksek, Gençliğimiz Var.

 

Yarın, Hepimiz İçin Yeni Bir Gün…

 

Hava Şartları Ne Olursa Olsun, Yürümeye Devam...

 

Yolunuz, Yolumuz Hep Açık Olsun…

 

Sevgiyle Kalın” dedi…

 

AdminAdmin