Politika
Giriş Tarihi : 03-12-2022 19:34

Kılıçdaroğlu vizyon belgesini açıkladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 'İkinci Yüzyıla Çağrı' programının kapanışında konuştu. Sözü sık sık 'İktidar, iktidar, iktidar', 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' ve 'Hak, hukuk, adalet' sloganlarıyla bölünen Kılıçdaroğlu,'Emin olun iktidara geliyoruz' ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, 'Halkın sesi hakkın sesidir. Lamı cimi yok bu zorba gidecek. Halkın çaldıkları her şey halka dönecek. Hak, hukuk, adalet mutlaka gelecek' dedi.

Kılıçdaroğlu vizyon belgesini açıkladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İkinci Yüzyıla Çağrı programının kapanışında konuştu. Kürsüye "İktidar, iktidar, iktidar" sloganlarıyla çıkan Kılıçdaroğlu'nun sözleri sık sık "Halkın umudu Kılıçdaroğlu", "Hak, hukuk, adalet" tezahüratlarıyla bölündü. "Halkın sesi hakkın sesidir. Lamı cimi yok bu zorba gidecek. Halkın çaldıkları her şey halka dönecek. Hak, hukuk, adalet mutlaka gelecek" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu'nun konuşması salonda büyük coşkuyla karşılaşırken ülke gündemine de bomba gibi düştü.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Önce umutsuz olmamamız gerektiğini bize öğrettiler. Ülkesine destek olmak isteyen isimler inanın çığ gibi büyüyecek. Ben sizi bir adaya oy vermeye çağırmıyorum derken neyi kastettiğimi herhalde anlamış oldunuz. Net anlaşılsın istiyorum. Türkiye'yi tek bir kişi değil, likayata dayalı bir sistem yönetecek. Açıkça söylüyorum; Türkiye'nin kökten bir değişime ihtiyacı var. Emin olun iktidara geliyoruz!

ALTILI MASA VURGUSU

Zorbalığa direnen, her türlü kara propagandaya rağmen kenetlenen 6 lideriz biz. Türkiye için kenetlendik, halkımızın haysiyetli yaşamı için kenetlendik. Biz 6 lider olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Türkiye'de gerçek bir demokrasiyi inşa edeceğiz.

'KİRLİ SERMAYENİN ÇALDIĞI 418 MİLYAR DOLARI BORÇLARI OLARAK ONLARIN DEFTERİNE YAZDIM'

Bay Kemal çetelerle ve yolsuzluk yapanlarla mücadele etme sözü verdi. Çünkü ben, kirli sermayenin adamı olmam, kirli sermayenin çaldığı 418 milyar doları borçları olarak onların defterlerine yazdım. Ben biliyorum, onlar neden sürekli benimle görüşmek istiyorlar, neden aracılarla haber göndermek istiyorlar, neden arkamdan iş çeviriyorlar, neden anketçileri satın alıyorlar. Kuruş kuruş, dünyanın neresinde neyiniz varsa hepsini biliyorum. Bu parayı hukuk içinde sizden alacağım, kurtulamazsanız!

50 ili kapsayan 8 bölgede Özel Ekonomi Bölgeleri oluşturacağız.

Milletimizin en büyük zenginliklerinden biri bereketli topraklarımız. Artık egemenliğimizi kısıtlayan bu düzeni değiştireceğiz. Bu düzenin nasıl değiştiğine 85 milyon da bütün dünya da tanık olacak.

'HİÇBİR ÇOCUĞUMUZ BU TOPRAKLARDA YATAĞA AÇ GİRMEYECEK. NOKTA!'

Havza bazlı planlama yapacağız. Ekilmedik toprak kalmayacak bu ülkede. Hiçbir çocuğumuz bu topraklarda yatağa aç girmeyecek. Nokta!

Siyasetle siyaset üstü liyakatli kadrolar bir arada çalışacak. Bağımsız olması gereken kurumlar bağımsız kalacak. Kuracağımız sistem devletin rasyonel yönetilmesi gereken can damarlarını koruyacak. Şu an iktidarın getirdiği enflasyonist, değersiz Türk Lirası ekonomisiyle emeği ucuzlatan politikaları derhal çöp sepetine atacağız. Bunun yolu endüstriyel dönüşümü sağlamaktır. Ekiplerimiz hazır.

Refah adil dağıtılacak. Zengini zengilleştiren, fakiri fakirleştiren bu düzenin sonuna geldik artık. Yapılacak tek bir şey kaldı; kazanmak. İnanın kazanacağız, inanın başaracağız. Altılı Masa hem cumhurbaşkanlığını hem de TBMM'de çoğunluğu alacak.

'HAK GALİP GELECEK, HALK GALİP GELECEK. LAMI CİMİ YOK, BU ZORBA GİDECEK'

Açık konuşmak zorundayım. Korkunç kara propagandalar olacak. Ama sonunda hak galip gelecek, halk galip gelecek. Lamı cimi yok, bu zorba gidecek! Halktan çaldıklar her şey yine halka dönecek. Zafer bizim olacak! Bunun için doğrul milletim diyorum, ayağa kalkın gençler, ayağa kalkın kadınlar, ayağa kalkın çocuklar... Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Söz veriyorumÜ bu ülkeye hak, hukuk, adalet gelecek. Söz veriyorum; Atatürk'ün vizyonunu hayata geçireceğiz.

Ey dünya! Türkiye senin ucuz iş gücü alanın olmayacak! Türkiye senin mülteci kampın olmayacak! Türkiye senin çöp depon olmayacak! Sana rakip olmak için geliyorum ey dünya! Yeni Türkiye hayalimiz için yola çıkıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Haydi arkadaşlar, başlıyoruz...

AdminAdmin