Sivas
Giriş Tarihi : 23-11-2022 15:09

TGF Anadolu Basını, Aksaray’da Buluşuyor

TGF 67. Başkanlar Konseyi toplantısı Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) ev sahipliğinde SGC Başkanı Hakan Sezerer'inde katılacağı konsey faaliyetleri 25-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirilecek.

TGF Anadolu Basını, Aksaray’da Buluşuyor

Türk Yerel medyası ile birlikte Avrupa ve Balkanlardaki medyanın sorunlarının tartışılacağı TGF 68. Başkanlar Konseyi toplantısı Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun ev sahipliğinde 25-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Aksaray’da, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, KKTC, Avrupa ve Balkanlardan gelen 100 gazetecinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Türk basının en büyük ve eski örgütü olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 68. Başkanlar Konseyi 25-27 tarihinde Aksarayda yapılacak. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer’de gerçekleştirilecek toplantıda yerini alacak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve TGF Aksaray Temsilcisi Abdülkadir Ay’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek, toplantıya Anadolu Gazetecileri ile Avrupa’dan, Balkanlar’dan olmak üzere 130 civarında gazeteci katılacak.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca yaptığı açıklamada “Anadolu Basınının son durumu ve çözüm önerilerini içeren bir başlık altında TGF’nin 68. Başkanlar Konseyi Toplantısını Aksaray Temsilcisi Abdülkadir Ay’ın ev sahipliğinde 25-27 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

Anadolu basınının bugün içinde bulunduğu zor durumları ve sebepleri ile birlikte çözüm önerilerini tartışacağımız bu toplantıda biz gazetecilerin yapması gerekenler, siyasi iradenin bizler hakkındaki yaklaşımlarını ve sundukları çözüm önerilerini Anadolu, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen meslektaşlarımızla birlikte değerlendireceğiz.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşulların altında zor şartlarda yayın yapan yayın organlarımızın yaşaması için bağlı olduğumuz kurumlara bir kez daha destek çağrısında bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

İki gün sürecek olan TGF 68. Aksaray Başkanlar Konseyi toplantısında programında şehrin tarihi ve turistik yerleri de gezilecek.

AdminAdmin