Gündem
Giriş Tarihi : 31-10-2022 17:08

Erdoğan'dan 'LGBTİ+' açıklaması: Bu Müslüman toplumu birilerine yedirmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlçe Müftüleri İstişare Toplantısında konuştu. Erdoğan yine LGBTİ+'ları hedef aldı ve anayasa değişikliğini gündeme getirerek "Önümüzdeki dönemde adımını atacağımız anayasa değişikliğiyle aile müessesesini korumayı hedefliyoruz" dedi.

Erdoğan'dan 'LGBTİ+' açıklaması: Bu Müslüman toplumu birilerine yedirmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan İlçe Müftüleri İstişare Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırlar şu şekilde:

"Dünyadaki yeni gelişmeler ışığında din hizmetleri konusu önümüdeki 4 gün boyunca bu kongrede alınacak. Ailenin korunmasından eğitim politikalarına kadar pek çok konuyu ele alacaksınız. Ömrünü İslamın yaşatılmasına adayan o güzel insanlardan Rabbim razı olsun. Rabbim bizleri önderimiz, rehberimiz Hazreti Muhammed'in yolundan ayırmasın.

Diyanet çatısı altında hizmet eden tüm çalışanlarımızı seçkin olarak görüyoruz. Hocalarımız hayatımızın her sefasında yeri doldurulmaz roller üstleniyor. Sizlerin mesleğinizin kıymeti ne makamla ne mevkiyle ne parayla ölçülür. Gençlerimiz konusunda da en büyük sorumluluk yine sizlere düşüyor."

ANAYASAYI İŞARET ETTİ

"Dünyanın içinde bulunduğu zor sürek İslam'ın güven, adalet, merhamet, liyakat, mesuliyet gibi hayat veren ilkelerin önemini ortaya koyuyor. İnsanlık maddi anlamda kavuştuğu onca imkana rağmen maalesef manevi bakımdan giderek daha fazla zemin ve irtifa kaybediyor. Materyalist ideolojiler  insanlığın sorunlarına çözüm üretemediği gibi kişiyi ahlaki, psikolojik ve sosyal açılardan felakete sürüklüyor.

Bu tür ülkelerde aile kurumu önemini yitirmekte, sapıklık ve çarpık ilişkiler bilinçli şekilde özendirilmektedir. Önümüzdeki dönemde adımını atacağımız anayasa değişikliğiyle aile müessesini korumayı hedefliyoruz. Siz hocalarımıza da önemli görev düşüyor. Zira milyonlar sizi sürekli dinlemekte. Onlara yapacağınız çağrı aile kurumunun güçlendirmesinde önemli."

"BU MÜSLÜMAN TOPLULUĞU BİRİLERİNE YEDİRMEYECEĞİZ"

"Meksika'da tamamıyla bu sapkın süreç yasal olarak zemine oturtulmuş. Ülkemizde de çalışmayı yürütenler var mı? Var. Ama bu çalışmaların karşısında bizler sonuna kadar dimdik duracağız ve bu Müslüman topluluğu birilerine yedirmeyeceğiz. TBMM'deki vicdan sahibi tüm milletvekillerimizle bu hedefimize ulaşmayı hedefliyorum. Hiçbir mümin başkasından bana ne diyemez. Her mümin eliyle, diliyle ve kalbiyle kötülükle mücadele etmek suretiyle bundan mükellefir. Her hususta olduğu gibi dinimizin emirleri doğrultusunda yapmamız gerekiyor."

IŞİD VE FETÖ

"Hiçbir sebep, okullara giden çocukları öldüremez, camide namaz kılanları öldüremez. Türkiye en zor günlerinde Somali halkının yanında olmayı sürdürecektir. Adı ister DEAŞ, ister FETÖ olsun. Bu örgütler sapkın ve sapık yapılardır."

AdminAdmin