Gündem
Giriş Tarihi : 24-10-2022 17:12

Erdoğan'ın programına Saymaz, Mengü, Portakal ve Zeyrek davet edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma günü katılacağı programa Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal davet edildi.

Erdoğan'ın programına Saymaz, Mengü, Portakal ve Zeyrek davet edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma günü "Türkiye'nin Yüzyılı" programında konuşacak. Programa Erdoğan'ı sık sık eleştiren gazetecilerin davet edilmesi dikkat çekti.

'BÜYÜK ORANDA KATILACAKLAR'

Yeni Şafak'tan Ersin Çelik sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma açıklayacağı AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” programına gazeteciler; Nevşin Mengü, İsmail Saymaz, Doğan Şentürk, Özlem Gürses, Çağlar Cilara, İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal, Taha Akyol, Deniz Zeyrek ve Akif Beki de davet edildi. Liste kabarık" ifadelerini kullandı.

Çelik "Davet edilen gazeteciler büyük oranda katılacağını bildirmiş. AK Parti çok olumlu bir adım attı. Davete icabet de önemli tabii. Yeni bir sürecin başlangıcı olabilir. Bu arada soranlar var; tüm gazeteciler gibi programa davet edildim. Cuma günü Ankara'da olacağım" mesajını paylaştı. 

Gazeteci Çağlar Cilara da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Uzun yıllar sonra bir ilk yaşanıyor. Cuma günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı “Türkiye Yüzyılı” programına muhalif gazeteciler de davet edildi. AK Parti’den beni de arayarak davet ettiler. Şimdiye kadar İsmail Saymaz, Özlem Gürses, İlker Karagöz, Yavuz Oğhan, Deniz Zeyrek gibi isimlerin de programa çağrıldığını öğrendim. Anlaşılan AK Parti’nin iletişim stratejisi değişiyor. Bakalım o gün neler yaşayacağız?" dedi. 

AdminAdmin