Gündem
Giriş Tarihi : 27-09-2022 19:05   Güncelleme : 27-09-2022 19:07

Gelecek Partisi Bala'da TOKİ'yi protesto edecek

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve partililer bu kez Ankara’nın Bala İlçesine giderek yapımına dahi başlanmamış olan Bala TOKİ konut projesini protesto edecek.  

Gelecek Partisi Bala'da TOKİ'yi protesto edecek

2019 yılında dar gelirli vatandaşlar için planlanan ve hayal kırıklığı yaratan TOKİ projelerinin akıbetini hükümete, Cumhurbaşkanlığına, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve TOKİ Başkanlığına gönderdiği mektupla soran Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve partililer bu kez Ankara’nın Bala İlçesine giderek yapımına dahi başlanmamış olan Bala TOKİ konut projesini protesto edecek.  

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve partililer 28 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da Ankara’nın Bala İlçesi’ne giderek TOKİ’nin 2019 yılında açıkladığı 100 bin konut projesine ilişkin basın açıklaması yaparak Bala’da 2019’dan beri başlanmayan konut projesini protesto edecek.

Daha önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başta olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve TOKİ Başkanlığına mektup yazarak 2019 TOKİ 100 Bin Konut Projesinin akıbetini soran Özdağ, aynı soruları ilgili kurum ve kuruluşlara Ankara’nın Bala İlçesinden soracak.

AdminAdmin