Politika
Giriş Tarihi : 19-09-2022 07:45   Güncelleme : 19-09-2022 11:16

Gelecek Partisi Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da AKP’nin kalesi olarak görülen ilçelerden biri olan Sultanbeyli’de bir miting yaptı. Gelecek Partili İsa Mesih Şahin mitingde cumhurbaşkanı adaylarının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı.

Gelecek Partisi Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da AKP’nin kalesi olarak görülen ilçelerden biri olan Sultanbeyli’de vatandaşlarla buluştu. Davutoğlu’ndan önce kürsüye gelerek açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin; “Buradan ilan ediyoruz, adayımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’dur” ifadelerini kullandı.

“ADAYIMIZ AHMET DAVUTOĞLU”

T24’ün aktardığına göre, Davutoğlu, AKP’nin İstanbul’da en çok oy aldığı ilçelerin başında gelen Sultanbeyli’de partilileriyle buluştu. Davutoğlu’nun miting yaptığı alana, “Yüzde 50 oyu bir kere aldın, bir daha alırsın. Adayımız Ahmet Davutoğlu” pankartı asıldı.

Mitingin açılış konuşmasını yapan Gelecek Partili İsa Mesih Şahin, “Buradan ilan ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’dur” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin