Sivas
Giriş Tarihi : 19-07-2022 17:30

SİVAS DEMİR ÇELİK'İN DERDİYLE DERTLENMEYEN, MAĞDURLARIN SORUNLARINI ÇÖZEMEYEN BİR İKTİDARIN BURADA İŞİ YOK!

28 Haziran’da Ankara merkezli 29 ilde 840 ekip, 2.100 görevli, 250 vergi müfettişi ile içlerinde Erol Evcil’in de bulunduğu 1.150 şahsa yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

SİVAS DEMİR ÇELİK'İN DERDİYLE DERTLENMEYEN, MAĞDURLARIN SORUNLARINI ÇÖZEMEYEN BİR İKTİDARIN BURADA İŞİ YOK!

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Sivas il başkanı Cemil LAÇİNER, il yönetim kurulu ve SİDEMİR A.Ş. personel temsilcisi Safa AKIN ile ekibinin ve basın mensuplarının da bulunduğu basın açıklamasında şu açıklamalara yer verildi.

LAÇİNER basın açıklamasında "1987 yılında fabrikamızın temellerini atışıyla birlikte heyecanı yaşamış ve 1996-1997 yıllarında yönetim kurulu üyeliği yapmış bir kardeşiniz olarak siyasilerin basiretsiz ,beceriksiz ve birilerine peşkeş anlayışıyla  yapmış oldukları çalışmalar sonucu devamlı gündeme gelmiş ve ekonomimize de olumsuz olarak etkilemiştir. Kuruluşta yaklaşık 360 milyon$ ve toplam olarak 600 milyon$ Sivas’ımıza maliyeti olan fabrikamıza Sivas'tan %80 civarında destek alan iktidar ve ortağı SİVAS'a sahip çıkmıyor. Mafya'nın elinde oyuncak olan ve yeni bir mafya'ya peşkeş çekilme ihtimali olan Demir Çelik fabrikamız çelik alamıyorsa , işletilemiyorsa ve Sivas'a zarar veriyorsa bu iktidarın ve milletvekillerinin büyük ayıbı ve acizliğidir.

Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki : Sivas Demir Çelik fabrikamız çalışsın , çalışması için KAYYUM atanmış ise gereği yapılsın, eğer bu zamana kadar hala atanmamış ise acilen KAYYUM ATANSIN.

İşçilerimizi mağdur etmeyin, Sivas'ımızın ekonomisini bu hallere düşürmeyin.

SİVAS SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Çünkü YENİDEN REFAH PARTİSİ VAR. Sivas'ın hakkını her platform'da söke söke alırız. Genel başkanımız Fatih ERBAKAN  beyin de konuyla yakından ilgileneceğini ve sonuna kadar takipçisi olacağını sizlere bildirmek isteriz." ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin