Sivas
Giriş Tarihi : 08-07-2022 17:28   Güncelleme : 08-07-2022 17:33

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

"Bayramlar; İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu dile getiren Bulut “Bayramlar; İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Bayram fırsatını iyi değerlendirmeliyiz. Milli kimlik bilincinin artması ve gerçek anlamda bir büyük birliğin sağlanması ancak varlığı da yokluğu da paylaşmaktan geçer. İşçisi, memuru, emeklisi, çiftçisi, esnafı ve işvereni ile her kesimin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Kin, nefret ve kavgaların sona erdiği sevginin, hoşgörünün, dostluğun pekiştiği bayramlar diliyorum dedi. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Ülkemizde başta terör sorunu olmak üzere milletimizin çok önemli problemleri var. Terörü yok etmenin yolu birlikten beraberlikten ve kardeşlikten geçmektedir. Biz birliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza edebilirsek hangi güçten destek alırlarsa alsınlar, sırtlarını nereye dayarlarsa dayasınlar, bizim kardeşliğimizi bozamazlar" dedi. 

Bayramlar, kırgınlık ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı ve hoşgörü ikliminin hakim olduğu özel günlerdir. Rabbimizden bizi sevdiklerimize ve kardeşlerimize daha da yakınlaştırmasını niyaz ediyorum. Her zamankinden daha fazla ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize yardım elini uzatarak onları yalnız bırakmamalıyız. Mutluluğumuzu paylaştığımız gibi üzüntümüzü de paylaşmalıyız. Kardeşlerimizle kucaklaşarak bayramımızı dolu dolu geçirmeliyiz. Bu vesileyle bu cennet vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin yakınları başta olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim." ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin