Politika
Giriş Tarihi : 19-06-2022 15:10

Kılıçdaroğlu'ndan 'Samsun, Erzurum, Sivas ve Amasya' çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti teşkilatlarına "Atatürk’ün cumhuriyetin temellerini attığı Samsun, Erzurum, Sivas ve Amasya’da birinci parti olmamız gerekiyor. Bunun yolu da halka dokunmaktan geçiyor" diye seslendi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Samsun, Erzurum, Sivas ve Amasya' çıkışı

Türkiye’nin her yerinde örgütlenme çalışmalarını sürdüren CHP Kadın Kolları, son bir yılda partiye 80 bin yeni kadın üye katılmasını sağladı. 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, üye çalışmaları kapsamında 80 bininci olarak partiye Samsun’dan üye olan Nazan Erol ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu buluşturdu. 

Kılıçdaroğlu Nazan Erol’u makamında ağırlarken, görüşmeye Aylin Nazlıaka da eşlik etti. 

‘AKP’YLE YOL YÜRÜYEMEYECEĞİMİ ANLADIM’ 

Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinde daha önceki seçimlerde AK Parti’ye oy istemek için kapı kapı dolaştığını belirten Nazan Erol, “Sonra gördüm ki parayla oy satın almaya çalışıyorlar. Gözümle görmesem inanmazdım. Bir daha AKP’yle yol yürüyemeyeceğimi anladım. CHP Kadın Kolları ile tanıştığımda 'işte şimdi yuvamdayım' dedim” ifadelerine yer verdi. 

KILIÇDAROĞLU: ATATÜRK'ÜN CUMHURİYET'İN TEMELLERİNİ ATTIĞI SAMSUN, ERZURUMSİVAS VE AMASYA'DA BİRİNCİ OLMAMIZ LAZIM 

Nazan Erol’un sözleri üzerine konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu da şunları söyledi: “Atatürk’ün cumhuriyetin temellerini attığı Samsun, Erzurum, Sivas ve Amasya’da birinci parti olmamız gerekiyor. Bunun yolu da halka dokunmaktan geçiyor. Özellikle ev kadınlarına ve gençlere yoğunlaşın. Yoksul vatandaşlarımıza Aile Destekleri Sigortası’yla nasıl yoksulluktan kurtulacaklarını anlatın. Kabus bitecek, huzur gelecek. Torpillilerin saltanatı sona erecek, hak edenin kazandığı bir düzen gelecek. Saray’ın iktidarı yerine halkın iktidarı kurulacak.” 

100 BİN YENİ ÜYEYE AZ KALDI  

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da 100 bin yeni kadın üye hedeflerine ulaşmak için örgütlenme çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.  

AdminAdmin