Sivas
Giriş Tarihi : 19-05-2022 15:04

HAKTAN DURSUN and MESUT DURSUN

Mesut Dursun; 15 bin liranın Sivas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi bütçesinden ödenip ödenmediği soruları yanıtsız bırakırken, kendinin haberi olmadan yanında çalışanların ödeme yaptığını söyledi.

 HAKTAN DURSUN and MESUT DURSUN

Annesinin vefatı ile ilgili son derece acılı olduğunu, annesinin vefatından dört gün sonra Oğuz Demirkaya’nın haberinin yersiz ve zamansız olduğunu belirten Mesut Dursun “Bıraksam sülalem onu yok ederdi, ben engelledim” diye tehditlerini sürdürdü.

Mesut Dursun şu şekilde konuştu;

“23 yıldır bu kurumdayım, arımla, namusumla, şerefimle çalışıyorum. Annemin cenazesinin dördüncü gününde bana kimse şerefsizlik yapamaz. Arkadaşlarımız teşekkür ilanı vermişler. Benim bir sülalem var, yeğenlerim, amca çocukları, yedi sülale ayağa kalktı, yok edecekler bunu, ben engelledim. Ben anamın acısını yaşıyorum, teşekkür için parayı cebinden mi, odanın kasasından mı ödedin diye soruyor. Ya sen kimsin, savcı mısın, müfettiş misin, benim genel merkezim misin? Müfettiş gelsin hesabını sorsun, hesabını veririz. Acımın dördüncü gününde bana bu soruyu nasıl sorabiliyorsun?” dedi.  

Mesut Dursun'un öz yeğeni Haktan Dursun ise sosyal medya hesabından kamuoyuna bir açıklama yaparak; "SOKAK KABADAYISI" başlıklı bir açıklama yaparak, birinden bir rahatsızlığınız varsa Cumhuriyet Savcılığına, Polis Merkezi Amirliğine müracaat etmelisiniz diyerek, tehditler savurarak; yeğenlerim, amcaoğullarım, sülalem bu adamı bitirecekti ben engel oldum diyen Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Öz Amcası olan Mesut DURSUN’u yalanlamış oldu.

Bu konuda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

AdminAdmin