Sivas
Giriş Tarihi : 12-05-2022 09:48   Güncelleme : 12-05-2022 09:56

Sivas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun’a suç duyurusu!..

Sivas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Sivas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun’a suç duyurusu!..

1 Mayıs 2022 tarihinde Buruciye Medresesinde Sivas Valiliğinin himayesinde düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programa İl Protokol Üyesi olarak Valilik tarafından davet edilen İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Denetim Kurulu Üyesi Gazeteci Uzm. Oğuz Demirkaya’yı  ölümle tehdit eden Sivas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun Demirkaya’nın Avukatı Altan Kayabaşı tarafından suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Demirkaya konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Mesut Dursun benim bulunduğum bayramlaşma ortamına  girerken ve çıkarken bana parmak sallamış ve “Senin kelleni, kafanı keserim kopartacağım gibi” ifadelerinde bulunarak aziz mübarek gün ortamı germiş ve terk etmiştir. Mesut Dursun’dan  böyle bir davranış beklemezdim, yakıştıramadım.

Anladığım kadarıyla Mesut Dursun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabım ve sonrası başkanı ve kurucusu olduğum Basın Yayın Organlarında sorduğum sorulara cevap veremediği gibi rahatsızlık duyduğu anlaşılmaktadır. O nedenle bana bir gazeteci olarak  husumet duymuş ve kamuoyu içerisinde uluorta beni  ölümle tehdit etmiştir.  Konuya  birçok STK Başkanı ve temsilcileri şahitlik etmiştir, görmüş ve duymuştur. Avukatım Altan Kayabaşı’ da gereğini yapmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin