Sivas
Giriş Tarihi : 01-05-2022 20:27

Bulut: “Bir milleti ayakta tutan kahramanlarıdır”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut Ramazan Bayramı dolaysıyla bir açıklama yaptı.

Bulut: “Bir milleti ayakta tutan kahramanlarıdır”

Bulut yaptığı açıklamada; “Müslümanların manevi muhasebe ayı olan bir Ramazanı daha geride bıraktık ve Cenab-ı Allah’ın bize bahşettiği bir bayrama daha kavuştuk. Bayramın kan ve gözyaşına boğulan Türk-İslam coğrafyasında hayırlı uyanışlara vesile olmasını Mazlumların Rabbi olan Allah (c.c)’dan niyaz ediyorum.

Bayramlar kucaklaşmanın, barışmanın ve dolayısıyla birlik ve beraberliğimizin mana bulduğu özel günlerdir. Bu vesile ile Bayramın milletimizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bayramı ailelerinden uzak geçiren vatandaşlarımızın ve özellikle öğrenci yurtlarında/evlerinde bayram geçirmek zorunda kalan genç kardeşlerimizin de bayramlarını kutluyorum.

Bir milleti ayakta tutan kahramanlarıdır bu nedenle karakollarda, sınırlarda, Suriye ve Irak operasyonlarında bulunan sıvasız evlerin Hilal bıyıklı kahramanlarının bayramlarını kutluyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah. Bu vesile ile Başta Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Bayramınızı kutluyor ve Bayramın başta Doğu Türkistan, Kırım, Filistin, Çeçenistan, Arakan olmak üzere bütün Türk-İslam coğrafyasında hayırlı uyanışlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan  niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin