Sivas
Giriş Tarihi : 30-04-2022 04:50   Güncelleme : 30-04-2022 12:48

Hatice Kurt aday olmadığını açıkladı…

Vizyon58 Tv Yönetim Kurulu Başkanı Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Yönetim Kurulu Üyesi ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi görevinde bulunan başarılı İş Kadını Hatice Kurt İnternet Gazeteciler Derneğine (İGD) özel açıklamalar yaparak; Bayram sonrası Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan İlbeyli Derneği Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

Hatice Kurt aday olmadığını açıkladı…

İş Kadını Hatice Kurt İnternet Gazeteciler Derneğine yaptığı açıklamada; “Basında İlbeyli Derneğine aday olduğum ve bir dizi çalışmalar yaparak İlbeylilerin desteğini almak için ziyaretlerde bulunduğum yazılıp çiziliyor yalnız ben aday değilim aday değil başkan ol diyerek elbeylilerin yetkili kişilerinden teklifler geldi mevcut adaylarda sen varsan biz sana desteğiz dediler sagolsunlar.

Gaziantep’teki İlbeyliler, İstanbul'daki İlbeyliler ve yurt dışındaki dostlarımızdan sağolsun çok aradılar desteklerini ilettiler sizde görüyorsunuz ki iş yoğunlugum hat safhada ve 7 ayrı yerlerde görevlerim var ve ben bir anneyim herşeye yetişmek zor oluyor. Kim gelirse gelsin başkanlığa her türlü yanlarındayım.

İlbeyliler büyük bir dernek ve her yerde varlar. İş dünyasında örnek kişiler.

Derneğimize her zaman sahip çıkacak olup her türlü destekle yanlarındayım” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin