Gündem
Giriş Tarihi : 04-11-2021 00:16

Siyasilerin Twitter'da dizi göndermeleri olay oldu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor," ifadelerinin kullanıldığı La Casa De Papel tanıtımını alıntılayarak "Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…" yorumunda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun twitine İçleri Bakanı Soylu'dan "2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin" karşılığı gelince CHP'lilerden Soylu'ya peş peşe yanıtlar geldi.

Siyasilerin Twitter'da dizi göndermeleri olay oldu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Netflix'in La Casa De Papel'in yeni bölümlerini duyurduğu paylaşımı alıntılayarak erken seçim mesajı verdi.

Netflix'in "Bir soygun bitiyor. Ve bir devir kapanıyor. #LCDP son 5 bölüm 3 Aralık'ta. Sadece Netflix'te," paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Evet doğru ama seçimden kaçıyor maalesef…" notunu düştü.

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na karşılık

Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Kılıçdaroğlu'nun gönderisini alıntılayarak, "Merak etme KK, daha önce 10 defa olduğu gibi 2023’te de, boyunun ölçüsünü aldığında, evinde bol bol dizi izlersin" ifadelerine yer verdi.

 

CHP'lilerden sert yanıt

Bunun üzerine CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Soylu'nun gönderisini alıntılayarak, "Bilmediğin diziye karışma! Senin dizin #NarcosSoylu" dedi.

 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, yine Soylu'nun paylaşımını alıntılayarak, "Şuursuz Suçişleri Bakanı. Sen farkı açıyoruz kazanıyoruz dediğin İstanbul seçimlerinde pazar akşamı Binali Bey'in arabasının kapısını açıp evine yolladın. Bu gidişle Erdoğan’ın kapısını açıp yollamak da sana nasip olacak" ifadelerine yer verdi.

 

La casa de papel, Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi. Dizi, "Profesör" liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını konu ediniyor.

AdminAdmin