Sivas
Giriş Tarihi : 02-11-2021 14:48

Sivas İl Özel İdaresi büyüyor

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi İstiklal Caddesi eski tapu kavşağında bulunan İl Özel İdaresine ait Makine İkmal Bakım ve Onarım Tesisleri, Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas İl Özel İdaresinin marifeti ile Osman Seçilmiş Parkı'nın karşısında yeni yerinin yapımı devam ediyor.

Sivas İl Özel İdaresi büyüyor

Her geçen gün iş yükü artan ve çağın gereklerini yerine getirmeye çalışan Sivas İl Özel İdaresi, makine ikmal tesislerini ve bazı birim müdürlüklerini şehrin dışına taşıyor. Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş ile birlikte, 75 bin metrekare alana sahip inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunarak Genel Sekreter Kadir Algın'dan bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamada bulunan Vali Ayhan, şehrin dışında OSB'ye yakın daha geniş ve ferah bir alanda projeye devam ettiklerini belirterek, "Tabi yeni projemiz günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hizmetlerini çok rahat bir şekilde yapabilecek. Mevcut yer 25 bin metrekare iken burası 75 bin metrekare bir alana sahip. Burası İl Özel İdaremizin gücüne güç katacak, hareket kabiliyetini artıracak ve diğer kurumsal performanslarını üst seviyeye çıkartacak." dedi.

- Vatandaşımıza Daha Nezih Bir Ortamda Hizmet Vereceğiz

2022'nin yaz döneminde kurumun yeni yerinde hizmet vermeye başlayacağını belirten Vali Ayhan, "Mevcut yerimizde; binanın yıpranmış olması, ihtiyaçlara cevap verememesi, şehrin ortasında kalması ve araç trafiği bakımından da şehrin kenarına çıkarılması bir ihtiyaç oldu. Buna yönelik kurumumuz güçlü bir aksiyon aldı ve şu anda projeyi gerçekleştiriyor. İhtiyaçlarını da az önce söylediğim gibi güzel bir cevap vereceğini de söyleyebilirim. İnşallah 2022 yılında hem il genel meclisimizin alacağı karar ile araç parkımızı daha da güçlendireceğiz. Vatandaşımıza daha nezih bir ortamda daha nitelikli araçlarla genç araç parkı ile hizmet vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.

- 2021 Yılını Çok Verimli Geçirdik

Sivas'ın geniş bir coğrafya sahip olduğunun altını çizen Vali Ayhan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kurumumuzun alan kabiliyeti yüksek olması gerekiyor. Daha güçlü olarak, personelimizi diri tutarak ve araç parkını da güçlü tutarak hizmet etmek istiyoruz. Kış dönemi yaklaşırken de inşaatlarımızı geziyoruz son durum hakkında da bilgi alıyoruz. Hummalı bir çalışma yapıyoruz. Salgın olmasına rağmen biz 2021 yılını çok verimli geçirdik. Çok iş ürettik ve hiç de dur durak bilmedik. Bundan dolayı İl Özel İdaremize, çalışanlarımıza, ekiplerimize il genel meclisimize, başkanımıza emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sivas'a inşallah güzellikler kazandıracağız."

 

AdminAdmin