Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 05-10-2021 03:33

ÜNİVERSİTENİN FASULYECİ DAİRE BAŞKANI KİM?

İnternet Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Oğuz Demirkaya Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu ve üniversite ile ilgili sessizliğini bozdu olarak algılandı.

ÜNİVERSİTENİN FASULYECİ DAİRE BAŞKANI KİM?

 

Demirkaya yaptığı paylaşımda “Üniversitenin Fasulyeci Daire Başkanı, beni iyi dinle. Bana güzellemelerde bulunman, bana şirin görünmen için belki yalakalık yapabilmen için bana üniversitenin içişleri hakkında birileri ile haber gönderme. Birilerinin hoşuna gidebilir ama beni tanımıyorsun o nedenle beni senin gibiler ile karıştırma.

Birilerini çalışmıyorlar, 2-3 dakikalık işi uzatıyorlar, iması yaparak bilgi sızdırma.

Üniversite hakkında olumsuz haber yapmam için çaba sarf eden Zevat’ların ekmeğine yağ çalma onların değirmenine su taşıma.

Devlet memuru vakarına yakışmayan tutum ve davranışta bulunma. Ben senide, yağ için çaba sarf edenleri de iyi biliyorum.

Benim senin gibilere ihtiyacım yok sen eziksin, bittiksin.

Bu Üniversite bu Yüce Devlet senin gibi bir Fasulyeci daire başkanını hak etmiyor.

Senin ağzından çıkanlar bana ulaşınca ve ben bu senin ağzından çıkanları muhataplar ile paylaşınca niye sağını solu yırtıp ortalığa düşüyorsun? Çok sinirlendim. Ama Mehmet Baktır hocamın açısı beni frenledi. İçim yanıyor. Unutma sende bir gün öleceksin o makamlar, paralar pullar, şatafat kimseye bakı değil.

Seninde her türlü işine gelen, alışkın olduğunun kendini kullandırmaya bir yenisini ekleyip bu sefer arkandan değil ağzından laf alıp bana ulaşmasını sağlama, istemiyorum.

Sessizliğe bürünen platformumuzu, uyuyan aslanları kaldırmak, harekete geçmeleri için gaz vermeye çalışanları Yüce Devletimiz, Yaradanımız bildiği gibi yapsın” dedi. 

AdminAdmin