Sivas
Giriş Tarihi : 02-07-2021 01:45

CHP heyeti, Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için Sivas’a geliyor...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirdiği Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve milletvekillerinden oluşan 14 kişilik heyet, 2 Temmuz 1993 yılında Sivas Katliamı’nda hayatını kaybedenler için yarın düzenlenecek anma törenlerine katılacak.

CHP heyeti, Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için Sivas’a geliyor...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “CHP olarak, yaşananlardan ders çıkarmak ve toplumsal hafızamızı canlı tutmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da Madımak’ta olacağız. Grup Başkanvekilimiz, Milletvekillerimiz, PM ve YDK Üyelerimiz ile Kadın Kolları Genel Başkanımızla birlikte katliamda hayatını kaybeden aydınlarımızı bir kez daha saygıyla anacağız” dedi.

Sivas Katliamı anma törenlerine katılacak CHP Heyetinde şu isimler yer alıyor:

“Grup Başkanvekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Milletvekilleri Servet Ünsal, Nihat Yeşil, Orhan Sarıbal, Burhanettin Bulut, Yüksel Mansur Kılınç, Kadim Durmaz, Sevda Erdan Kılıç, Ulaş Karasu, Parti Meclisi Üyeleri Gökhan Günaydın ile Pınar Uzun, YDK üyesi Gülşah Deniz Atabay ile Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka.”

AdminAdmin