Gündem
Giriş Tarihi : 18-05-2021 15:13

MSB paylaştı: Sofi Nurettin'in mağarası böyle vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, "Saat 14.30'da teröristler için hazırladığımız mesaj için sosyal medya hesaplarımızda buluşalım" mesajı paylaşmıştı. MSB, terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG'nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı teröristin etkisiz hale getirildiği görüntüleri paylaştı.

MSB paylaştı: Sofi Nurettin'in mağarası böyle vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından "Hiçbir terör örgütüne ve hiçbir teröriste artık rahat yok! Hangi deliğe girerlerse girsinler korkularıyla birlikte hesap verecekler. Saat 14.30'da teröristler için hazırladığımız mesaj için sosyal medya hesaplarımızda buluşalım" paylaşımında bulunmuştu.

MSB, 14.30'da terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG'nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı teröristin etkisiz hale getirildiği görüntüleri paylaştı.

Paylaşılan mesajda, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladıkları gibi terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG'nin sözde üst düzey sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı terörist, Irak'ın kuzeyinde saklandığı delikte TSK ve MİT'in koordineli operasyonuyla etkisiz hale getirildi" denildi.

 
AdminAdmin