Gündem
Giriş Tarihi : 13-05-2021 19:58

Sedat Peker 4. videoyu yayımladı

Sedat Peker, 4. videosunu yayımladı. Peker, Barış Akademisyenleri hakkında, "Kötü bir hayvanlık yaptık o insanlardan özür dilerim." dedi. Peker, "Ulan ben solcu babanın evinde büyüdüm. Benim babam deist annem radikal sunni" ifadelerini kullandı. Peker'in hedefinde yine eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Elazığ Milletvekili Mehmet Ağar vardı.

Sedat Peker 4. videoyu yayımladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 4. videosunu yayımladı. Peker, "Yav sağı solu hikaye kardeşim milliyetçisi milliyetçi değil. Siz yeni bir ülke kurun genç kardeşlerim. Temiz toplum falan diyen kim varsa bilin ki hırsız o. Buna inanın en çok temiz toplum diyen en çok hile yapan" dedi.

Peker, "Allah mısınız ulan siz? nesiniz ulan? Pelikancısı, Ağarcısı Süleymancısı? nedir ulan?" ifadelerini kullandı.

Peker, FETÖ soruşturmaları ile ilgili, "Adam FETÖ'cü parası var parası olan FETÖ'cülükten yırtıyor parası olmayan cezaevinde. Ulan fakir zengin hepsini atıcan ama gerçek FETÖ'cüyü atıcan. Milyarder FETÖ'cülerin tapularını inceleyin yarısı nereye gitmiş? Diyorlar ki seni alırsak tamamı gidecek almayalım yarısını bize ver. Ulan derinciler..." iddiasında bulundu.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili şunları söyledi:

Namus sahibiysen konuş; Berat Bey'e beni sen düşman etmedin mi?

Benim akrabam gelip 'Reisin kulağına geliyor bu İstanbul'da sorunlar var' dediklerinde 'İstanbul'u ben yönetemiyorum, Berat yönetiyor' dedin mi demedin mi?

Benim bir akrabama cenazede, sen demedin mi "Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar. Ben tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim" demedin mi? Senin bu dünyada hep yıldızın parlak olacak.

 

 

Bizi temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya. Bir gün evvel robot hesaplardan tweetler hazırladı, o bir milyon 300 bin tweet var ya. Sen de biliyorsun, benim kardeşim gibi o çocukların hepsi, benim destek olduğun haber portalları da sana destek oldular.

 

Peker, videoda "Bildiklerini neden daha önce anlatmadın?" sorusunu yöneltenlere de yanıt verdi.

"BENİM KENDİ MESELEM VAR"

Kendisinin bir kurtarıcı ya da Mesih olarak görülmemesi gerektiğini belirten Peker, "Ben size Mesih olduğumu mu söyledim? Sizi kurtarmaya geldim, beklenen kurtarıcı benim, ben size böyle bir şey dedim mi? Benim kendi meselem var. Bir baba çocuklarının, eşinin yüzüne baktığında ben sizin şerefinizi koruyabildim onurunu yaşamak ister. Benim meselem bu" ifadelerini kullandı.

"İNSAN BAZEN DÜZENİ BOZULMASIN DİYE BİLDİKLERİNİ ANLATMIYOR"

Açıklamasının devamında sevdiklerinin zarar görmemesi için sustuğunu ifade eden Peker, "Demek ki insan bazen imkanlar oluşmadığı için, kendi düzeni bozulmasın, sevdikleri sıkıntıya girmesin diye bildiklerini anlatmıyor. Ancak bir nokta var. O nokta geldiğinde benim gibi hayatı plan üzerine geçen adam planlarını rafa kaldırabilir. Aklını tatile yollayabilir. Benim meselem şeref meselesi, benim meselem namus meselesi" şeklinde konuştu.

İşte Peker'in o açıklamaları:

 

AdminAdmin