Sivas
Giriş Tarihi : 04-02-2021 13:26

Mesut Dursun’dan Cem Vakfı’na ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş’ı ziyaret etti.

Mesut Dursun’dan Cem Vakfı’na ziyaret

Sivas Cem Vakfı’nın faaliyetleri ile ilgili başkan Ünal Karataş’tan bilgiler alan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun, “Cem Vakfı Başkanımız Ünal bey ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi noktasında Sivas’ta önemli görevler üstlenerek güzel faaliyetlere imza atıyorlar. Bizde her zaman sivil toplum kuruluşlarımızla diyalog içerisindeyiz. Pandemi nedeniyle derneklerimiz ve kuruluşlarımızda faaliyetlerini tam olarak yürütememekteler. İnşallah en kısa süre içerisinde ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyanın pandemiden kurtulmasını temenni ediyoruz” dedi.

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mesut bey ve ekibinin çalışmalarını takip ediyorum. Diyalog içerisindeler ve her türlü fikir ve öneriye açık olduklarını görüyorum. Esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet veren bir kuruluş olan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Mesut bey ve ekibine başarılar diliyor, seçimlerin Sivas’ımıza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin