Sivas
Giriş Tarihi : 21-01-2021 15:42

Başkan Adayı Mesut Dursun’dan AK Parti’ye ziyaret

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun, geçtiğimiz günlerde 7. Olağan Genel Kurulu yaparak yeniden başkanlığa seçilen AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Adayı Mesut Dursun’dan AK Parti’ye ziyaret

Ziyarette bir konuşma yapan Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun, “Şehrimizde Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi’nin önümüzdeki aylarda seçimi olacak. Bizde bu seçimlere 21 yıllık tecrübemizle, mutfağından, çekirdeğinden yetişerek oda başkanlarımızın, arkadaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın teveccühü ile aday olduk. Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Türkiye’nin sayılı kooperatiflerinden TESKOMB çatısı altında bin 9 kooperatiften, 32 bölgeden, 27. Bölge Birliği olarak hizmet vermekteyiz. 3 bin ortağıyla, 169 Milyon plasmanıyla, 200 Milyon cirontosuyla birlikte takip oranını da övünerek kıvançla söylediğimiz yüzde 8’le hizmet veriyoruz. Bu başarı Sivas esnaf ve sanatkarımızın başarısıdır. Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarına ne kadar sadık olduklarının da bir göstergesidir. Rabbim nasip ederse, başkanlarımla, ekibimle hem esnaf ve sanatkârım hem de Sivas için bu göreve talip olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise pandemi nedeniyle esnaf ve sanatkarların zor günler geçirdiğini ifade ederek, “Covid-19 salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere her kesimde sıkıntılar yaşanıyor. Hükümetimiz destek paketleriyle esnaf ve sanatkarlarımıza yardımcı olmaya çalışıyor. Kooperatifimizde Halk Bankası aracılığıyla sağladığı krediler ile destek olmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan kooperatif seçimlerinde aday olan Mesut Dursun’a, oda başkanlarına ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun ayrıca AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat’ı da ziyaret etti

AdminAdmin