Sivas
Giriş Tarihi : 17-01-2021 12:37

Başkan Adayı Mesut Dursun’dan MHP Teşkilatlarına ziyaret

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun ve oda başkanları siyasi partileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Mesut Dursun’dan MHP Teşkilatlarına ziyaret


Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve Kadın Kolları Başkanı Seda Okur’u ziyaret eden Başkan Adayı Mesut Dursun kooperatifin faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.

Ziyarette bir konuşma yapan Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mesut Dursun, “Şehrimizde Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi’nin önümüzdeki aylarda seçimi olacak. Bizde bu seçimlere 21 yıllık tecrübemizle, mutfağından, çekirdeğinden yetişerek oda başkanlarımızın, arkadaşlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın teveccühü ile aday olduk. Tabi biz buraya aday olurken dün nasıl hizmet ettiysek bugünde hizmet etmek için, bu hizmeti daha üst seviyelere taşımak için bu göreve talip olduk. Tabi bize diyorlar ki memur. Doğru biz esnaf ve sanatkârın memuruyduk. Bugünde hizmet için, onlara daha kolaylıklar sağmak için memurluğuna, hizmetkârlığına talibiz. Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Türkiye’nin sayılı kooperatiflerinden TESKOMB çatısı altında bin 9 kooperatiften, 32 bölgeden, 27. Bölge Birliği olarak hizmet vermekteyiz. 3 bin ortağıyla, 169 Milyon plasmanıyla, 200 Milyon cirontosuyla birlikte takip oranını da övünerek kıvançla söylediğimiz yüzde 8’le hizmet veriyoruz. Bu başarı Sivas esnaf ve sanatkarımızın başarısıdır. Esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarına ne kadar sadık olduklarının da bir göstergesidir. Rabbim nasip ederse, başkanlarımla, ekibimle hem esnaf ve sanatkârım hem de Sivas için bu göreve talip olduk. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, esnaf ve sanatkarın zor günler geçirdiğini ifade ederek, esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman ve her ortamda desteklenmesi gerektiğini söyleyerek Başkan Adayı Mesut Dursun başta olmak üzere oda başkanlarına ve ekibine başarılar diledi.


MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ’da kooperatif seçimlerinin Sivas esnaf ve sanatkarları için hayırlı ve uğurlu olması dileklerini ileterek Başkan Adayı Mesut Dursun ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Kadın Kolları Başkanı Seda Okur’da ziyaretten dolayı Başkan Adayı Mesut Dursun ve oda başkanlarına teşekkür ederek seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AdminAdmin