Araç takip sistemleri markası Arvento Mobile Systems, iPhone ve iPad cihazları üzerinden araç takip ve filo yönetim hizmeti sağlayan yeni uygulamalarını görücüye çıkardı.
iPad ve iPhone uygulamaları sayesinde, Arvento web/desktop programını kullanan Arvento kullanıcıları, masa başında ya da ofis dışında oldukları saatlerde iPhone ve iPad cihazlarından sisteme bağlanarak araçlarını takip ve kontrol edebiliyor.
Fuarda, AA muhabirine açıklama yapan Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, Türkiye'nin yanı sıra 17 ülkede faaliyet gösterdiklerini ve geliştirdikleri en yeni ürünleri Hannover'da dünya pazarına tanıttıklarını belirtti.
“Araç takip sektöründe bir ilke imza attık” diyen Hıncal, uygulamalara Apple Store üzerinden ulaşılabileceğini ve ilk bir yıl için ücretsiz kullanım olanağı sağladıklarını söyledi.
Hıncal, Arvento'nun aynı zamanda dünyada mobil takip sistemleri alanında donanımı ve yazılımı bir arada üreten sayılı firma arasında yer aldığına işaret ederek, “Türkiye'de 7 milyon aracın takip sistemine ihtiyacı var. Arvento Türkiye'deki 200 bin adetlik araç takip sistemleri satışının yüzde 50'sine hakim” dedi.
Geliştirdikleri IPad ve IPhone üzerinden araç takip sistemi ile dünyada bir ilke imza attıklarını vurgulayan Hıncal, şunları kaydetti:
“Mobil çalışan yöneticiler için can simidi olabilecek bir yazılım geliştirdik. Arvento web ve desktop yazılımları kullanıcıları, istedikleri zaman Iphone ve Ipad cihazlarından da Arvento sistemine bağlanarak araçlarını takip ve kontrol edebilecek. Kullanıcılar araçlarını takip ve kontrol etmenin yanı sıra alarm ve uyarı mesajları alarak, güncel ve geçmişe yönelik raporları da görebilecekler. Bizim işimiz şirket yöneticilerinin hayatlarına esnek çözümler sunmak. Bu ürün ile şirket yöneticileri ofis dışında oldukları saatlerde de şirket araçlarını takip ve kontrol edebilecekler.”
SMARTSOFT GELİŞTİRDİĞİ YENİ TEKNOLOJİLERİ TANITTI
CeBIT fuarında kartlı ödeme sistemleri ve çipli kart teknolojileri alanında faaliyet gösteren SmartSoft da bankacılık alanındaki yeni teknolojileri, sistemleri ve ürünlerini tanıttı.
Smartsoft Genel Müdürü Murat Göksenin Güzel, son yıllarda bankacılık alanında kartlı ödeme sistemleri ve çipli kart teknolojilerinde ilklere imza attıklarını belirterek, “Beş kıtadaki müşterilerimiz için müşteri memnuniyeti odaklı yüksek teknolojik ürün ve çözümler sunuyoruz. Türkiye'de 10 yılda banka ve finans çevreleri tarafından ilk tercih edilen çözüm ortağı haline geldik. Türkiye güçlü bir ekonomik büyüme içinde. Bankacılık sektöründeki yenilikleri Almanya'daki fuarda dünyaya tanıtma imkanı bulduk” dedi.
BOĞAÇ YÜZGÜL/TÜRK HABERLER