Sivas
Giriş Tarihi : 10-11-2020 14:19

"Bundan sonra birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek şehrimizin ve ülkemizin sorunlarına eğilmeye, çözüm önerileri getirmeye gayret göstereceğiz"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, BBP MKYK kuruluna Sivas'tan 3 kişinin girdiğini belirterek Sivas'ın güçlü bir şekilde temsil edileceğini söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, BBP MKYK kuruluna Sivas'tan 3 kişinin girdiğini belirterek Sivas'ın güçlü bir şekilde temsil edileceğini söyledi.


BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp'un açıklaması şu şekilde.


"Kıymetli arkadaşlarım; sözlerimin başında Çin’den tüm dünyaya yayılan ve hayatımızın normal akışında köklü değişikliklere neden olan salgınla mücadelemizde toplumumuzun her bireyine sağlıklar diliyor, özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarımıza minnetlerimi sunuyorum.


Bugün aynı zamanda 10 Kasım… Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü. Gazi Paşayı vefatının yıldönümünde rahmetle anıyorum. 


Sizlerin de yakından takip ettiği gibi 11. Olağan Genel Kurulumuzu 18 Ekim Pazar günü Ankara’da gerçekleştirdik. Kongremiz sonrası oluşan Merkez Karar Yönetim Kuruluna Sivas’tan 3 isim girmiştir.


Delegelerimizin teveccühüyle şahsımın dışında belediye meclis üyemiz Fehmi Taştan Bey ve bir dönem belediye başkan yardımcılığı görevini de yürüten Cafer Çongar Bey MKYK üyeliklerine seçildiler.


Ayrıca eski il başkanlarımızdan Aytekin Kulmaç’ta Yüksek Danışma Kurulunda görev almıştır.


Kısacası Sivas genel merkezimizde güçlü bir şekilde temsil edilecektir.


Büyük Birlik Partisi ülkenin zora girdiği her dönem kilit parti rolünü üstlenmiş ve önceliği hep ülkemizin menfaatleri olmuştur.


Yeni dönemde de misyonumuz doğruların yanında durmak, yanlışların karşısında olmaktır.


Partimizin veya şahıslarımızın değil şehrimizin ve ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

                    

Genel kurul tamamlandı, yetkili tüm organlar oluşturuldu ve hızlıca çalışmaya başladı.

                    

Bundan sonra birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek şehrimizin ve ülkemizin sorunlarına eğilmeye, çözüm önerileri getirmeye gayret göstereceğiz.

                    

Ben yeniden genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyor, Sivas ekibi olarak üst düzey bir çalışma yürüteceğimizi beyan ediyorum.

                    

Biliyorsunuz biz sıradan bir siyasi partinin ötesinde idealleri olan, hedefleri olan bir partiyiz.

                    

Dolayısıyla Türk Dünyasındaki tüm gelişmeler bizim ana konularımız arasında yer alıyor.

                    

O nedenle en başta dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın haklı mücadelesinde onların sonuna kadar yanındayız.

                    

İşgal edilen topraklarını yeniden kazanabilme yolunda en önemli yerleşim yerlerinden olan Şuşa’nın ele geçirilmesi zaferin çok yakın olduğunun işaretiydi. Nitekim bugün varılan anlaşmayla Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan çekileceği belli oldu. Bu büyük zaferi kutluyor, Allah’tan (CC) kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olmasını diliyorum.

                    

Aynı şekilde Doğu Türkistan’da devam eden zulme en net tepkiyi veren yine Büyük Birlik Partisidir. Çin’in soydaşlarımız üzerindeki baskısı bitene kadar mücadelemiz devam edecektir.

                    

Kısaca söylemek istediğim Büyük Birlik Partisinin idealleri Türkiye ile sınırlı olmayıp Türk-İslam coğrafyasının tamamını kapsar.

                    

O nedenle Musul, Kerkük ilgi alanımızdır, bir gözümüz Kıbrıs’ın üzerindedir.

                    

Kosova’da, Karadağ’da, Bosna’da şehit liderimizin izlerini bulmak mümkündür. 

                    

Bugün ki toplantımızın amacı Sivas’tan seçilen genel merkez yöneticileri olarak kısa bir gündem değerlendirmesinde bulunmaktı.

                    

Sözlerimin sonunda yeni dönemin ve yeni yönetimin partimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

                    

Başta şehit liderimiz Muhsin Başkanımız olmak üzere hareketimizde emeği bulunup ta şehit edilmiş, rahmetli olmuş tüm mensuplarımızı da rahmet ve minnetle anıyorum.

                    

Ruhları şâd, mekânları cennet olsun…"

AdminAdmin