Gündem
Giriş Tarihi : 02-09-2020 11:13

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt: Türkiye erken seçime hızla koşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık rekoltesi açıklamasını eleştirdiği için partisi MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Türkiye'nin hızla erken seçime koştuğunu söyledi. Enginyurt, "Önümüzde ki zaman diliminde yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır" dedi.

MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt: Türkiye erken seçime hızla koşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık rekoltesi açıklamasını eleştirdiği için partisi MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt çok konuşulacak erken seçim iddiasında bulundu.

Enginyurt Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin hızla erken seçime koştuğunu söyledi. Enginyurt, "Önünümüzde ki zaman dilimin de yapılacak seçim, parlamenter sisteme dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır" dedi.

Enginyurt şu ifadeleri kullandı:

Türkiye erken veya zamanından önce yapılacak seçime hızla koşuyor. Önünümüzde ki zaman dilimin de yapılacak seçim, PARLAMENTER SİSTEME dönülmüş bir seçim sisteminde yapılacaktır. Seçime girmeyi hedefleyen bütün partilere halisane uyarıdır. Bana göre, Ak Parti içinde ideal olan budur.

İşte o paylaşım:

Enginyurt,  "Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihanet etmiştir" demişti.

 
AdminAdmin