Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 23-02-2011 02:09

MAHKEME SALONLARI BAŞLIYOR!...

İnternet Gazeteciler Derneği olarak, siz saygıdeğer okurlarımızla paylaştığımız konulardan birisi olan ve ismini daima olumsuz olaylarla duyuran Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nda sona yaklaşıldığı duyumları alınmaktadır.

  MAHKEME SALONLARI BAŞLIYOR!...

Edinilen bilgilere göre, mazisi birkaç yıl öncesine dayanan ve kimilerinin sürgün yaşamasına sebep olan olaylar ile ilgili mahkeme sürecine girildiği ve bu yüksekokulda görevli personelin toplu halde Şarkışla Adliyesinde görüldüğü ve Savcılık Makamına ifade verdiği gerçekleşmiş.

Şarkışla ilçesinden gelen haberlere göre, bu mahkeme sürecinde kirli çamaşırların ortaya döküleceği hatta skandal yaratacak ifadelerin havalarda uçuşacağı öne sürülüyor.

Alınan bilgilerde;

Bir diğer adıyla “son vuruş” olabilecek mahkemede öğrencilerin istekleri artık rektörlük makamınca dikkate alınmak zorunda kalınacak.

Kimilerine göre artık bu yüksekokul personeli dağıtılacak.

Kimilerine göre öğrenci kayırma devri bitecek.

Kimilerine göre sahtekarlıklar bitecek!

Bu arada yine alınan duyumlar arasında, yazılarına gazetemizde yer verdiğimiz Adalet Arayan Vatandaş Mustafa KİRİŞ ile ilgili bir çok bilgi ve belgenin de bu mahkemeye sunulacağı, kuran dan örnekler sunan bu kişi hakkında çok ağır ithamlarda bulunulacağı yer almakta olup,

Siz okurlarımızın Mahkeme sürecinden ve tüm gelişmelerden haberdar edileceğinizi, gizli, saklı olup ta aydınlatılan ve sizlere şimdilik izahatını yapmadığımız tüm suçlamalardan belgelere dayananları yayınlamaya çalışacağımızı duyurur saygılar sunarız.

 

 

AdminAdmin